پنجم دي ماه صورت مي گيرد؛

بازگشت نخستين گروه عمره گزاران به ايران اسلامي

معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج و زيارت،زمان بازگشت نخستين گروه زائران اعزامي به عمره را اعلام كرد و اظهار داشت: طبق برنامه ريزي انجام شده، روز پنج شنبه اين گروه عمره گزاران، جدِه را به مقصد تهران ترك خواهند كرد.

ناصر خدرنژاد، معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج در گفت‌وگو با خبرنگار پايگاه اطلاع‌رساني حج، زمان بازگشت نخستين گروه عمره گزاران به ميهن اسلامي ايران را اعلام كرد و گفت: نخستين گروه زائران عمره گزار ايراني، فردا از فرودگاه جده عازم كشور مي‌شوند.
وي زمان دقيق پرواز زائران ايراني از جده به تهران را ساعت ۱۱ صبح اعلام و همچنين روند خدمات رساني به زائران را كه مدت ۱۰ شب در مدينه و مكه حضور داشتند، مثبت ارزيابي كرد.
خدرنژاد افزود: هم‌اكنون يك آشپرخانه در مدينه منوره و يك آشپزخانه در مكه مكرمه فعال شده و در حال طبخ غذا براي زائران است.
معاون حج، عمره و عتبات سازمان حج با بيان اينكه در حال حاضر در مدينه حدود ۲۵ هتل و در مكه ۳ هتل فعاليت خود را شروع كرده‌اند، اظهار كرد: با افزايش پروازها و اعزام بيشتر زائران و نيز اعزام زائراني كه هم‌اكنون در مدينه حضور دارند به مكه، تعداد هتل‌ها نيز افزوده مي‌شود.
وي با اشاره به افزايش سرماي هوا در مدينه از زائران خواست كه لباس گرم به همراه خود ببرند و يادآور شد: تعداد زائراني اعزامي به مدينه روزانه در حال افزايش است و هم‌اكنون بيش از هشت هزار زائر به كشور عربستان اعزام شده‌اند كه در مدينه مستقر شده و تعداد كمي در مكه حضور دارند.