ديدگاه ۲۴ پزشك متخصص درباره اعزام زائران به عمره
۲۴ تن از پزشكان زائر از كاروانهاي مختلف با نماينده بعثهِ مقام معظم رهبري در مدينه منوره ديدار و به بيان ديدگاه خود درباره اعزام زائران به عمره مفرده پرداختند.
به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج، ۲۴ تن از پزشكان زائر از كاروانهاي مختلف با نماينده بعثه مقام معظم رهبري ديدار و به بيان نظرات خود پيرامون اين سفر معنوي پرداختند.
در آغاز جلسه حجت الاسلام و المسلمين نجفي روحاني ضمن خوش آمدگويي و با بيان تفاوت اين سفر با ساير سفرهاي به مراتب استفادههاي معنوي، فرهنگي، تربيتي، اخلاقي، اجتماعي اشاره كرد و در ادامه افزود: هر قدر سطح دانش و انديشه زائر بيشتر باشد زمينه بهره برداري و دريافتهاي عملي و معنوي بيشتر و عميقتر ميگردد.
وي با بيان چند نكته علمي معرفتي از آنان خواست در درياي عميق اسرار و معارف غواصي كنند و تاريخ را استنطاق نمايند و از حوادث تلخ و شيرين صدر اسلام براي امروز خود استفاده كنند و براي بيشترين دست آورد زمان حضور خود را عالمانه مديريت كنند.
در ادامه اين جلسه كه مديريت آن را آقاي دكتر افروز به عهده اشت، خانم دكتر محدثه نادرشاهي عضو هيئت علمي دانشگاه اين سفر را بسيار معنوي ارزيابي كرد و فرصتي برابر خودسازي و بازسازي دورني خواند و آگاهي دادن به حجاج قبل و حين سفر را ضروري بر شمرود.
دكتر گيتي دخت نيري داراي PHD فيزيولوژي و استاد دانشگاه با آزروي سفر مجدد به اين سر زمين مقدس گفت: من به كشورهاي زيادي سفر كردم و هرگز آرزوي سفر مجدد به آن كشورها را نداشتم، اما اين پنجمين سفري است كه توفيق حج نصيبم ميشود و اميدوارم كه هر سال در اين سر زمين مقدس حضور داشته باشم.
دكتر محمد زاهدنيا دكتري پزشكي و محقق طب سنتي استفاده از نرم افزارهاي آموزشي جهت شناساندن سرزمين وحي به زائران را توصيه كرده و گفت: لياقت حضور در اين سرزمين را عاليترين لحظات زندگي دانست.
محمد شمش زاده پزشك بيهوشي تنظيم تورهاي منظم روزانه براي زائران در مدينه منوره و مكه مكرمه را پيشنهاد داد و گفت: لازم است كلاسهاي مختلف براي سطوح علمي متفاوت در ايران برگزار شود.
دكتر حسين اميري مقدم متخصص بيماريهاي داخلي بررسي تاخير پروازهاي زائران ايراني را جدي بر شمرد و گفت: معطلي در فرودگاه بيش از اندازه موجب خستگي زائران در اين وقت محدود ميگردد. وي در ادامه افزود: در اين سفر بايد علاوه بر جنبههاي معنوي بر جنبههاي فرهنگي سفر نيز توجه بيشتري شود.
در بخش پاياني جلسه آقاي دكتر افروز به جمع بندي و بيان نكات علمي فرهنگي در پرداخت و هر يك از اعمال مناسك و محرمات حرام را داراي حكمتهاي سازنده ودرسهاي آموزنده خواند و بهترين درس آور براي زندگي الهي يرشمرد.
گفتني است بخشي از اين جلسه اختصاص به مدينه شناسي داشت كه توسط آقاي مجتبي نجفي روحاني ارائه گرديد و روز بعد براي آنان زيارت دوره ويژه به روايت گريي حجت الاسلام صدر تدارك ديده شد.