استقبال آستان مقدس حسینی از همکاری با بعثه

از تعامل و همکاری با بعثه مقام معظم رهبری برای اجرای برنامه های مشترک استقبال می کنیم؛ ما تجربه های خوبی همچون برگزاری دعای عرفه را داشته ایم و برای برنامه های جدید نیز باید تمام ابعاد و جوانب آن را در نظر بگیریم.

به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به كربلاي معلا، حجت الاسلام والمسلمين رضا اسكندري مسئول نمايندگي بعثه مقام معظم رهبري در عراق به همراه تعدادي از مسئولان نهادهاي جمهوري اسلامي در كربلا با سيد افضل الشامي معاون توليت آستان مقدس حسيني ديدار و در خصوص همكاري دوطرفه جهت خدمت رساني بيشتر به زائران رايزني كردند.
در اين ديدار طاهري سركنسول جمهوري اسلامي ايران در كربلا، قاسمي نماينده سازمان حج و زيارت در عراق و آهنگران رئيس ستاد شمسا در عراق و نيز سيد جعفر الموسوي مشاور توليت آستان مقدس حسيني حضور داشتند.
سيدافضل الشامي در اين ديدار خدمت رساني به زائران اباعبدالله الحسين (ع) را افتخاري بزرگ براي خود و ديگر فعالان در اين عرصه دانست و خاطر نشان كرد: تمام انگيزه و دغدغه ما، انجام زيارت در شرايط معنوي و امنيت كامل براي زائران گرانقدر از نقاط مختلف جهان است.
وي با بيان اينكه از تعامل و همكاري با بعثه مقام معظم رهبري براي اجراي برنامه‌هاي مشترك استقبال مي‌كند، گفت: ما تجربه‌هاي خوبي همچون برگزاري دعاي عرفه را داشته ايم و براي برنامه‌هاي جديد نيز بايد تمام ابعاد و جوانب آن را در نظر بگيريم.
معاون توليت آستان مقدس حسيني در خصوص برگزاري دعاي كميلِ سراسري در بين الحرمين اظهار داشت: دعاي كميل دعاي بسيار عظيمي است و ما علاقه منديم كه در اين زمينه مشاركت كنيم و بدون ترديد تاثيرگذاري بالايي بر روي زائر دارد از همين رو بايد جوانب امر همچون رفت و آمد زائران هنگام برگزاري دعا را در نظر بگيريم ضمن اينكه اجراي برنامه در بين الحرمين منوط به رضايت متوليان هر دو حرم يعني آستان مقدس حسيني و آستان مقدس حضرت عباس است.
وي افزود: لازم است كه مجموعه پيشنهادها در خصوص برگزاري دعاي كميل در بين الحرمين را بررسي نماييم تا با همفكري و هم افزايي به بهترين پيشنهاد در اين زمينه دست بيابيم.
در ابتداي اين ديدار حجت الاسلام والمسلمين اسكندري گزارشي از فعاليت‌هاي بعثه در عراق به ويژه كربلا داد و اظهار داشت: در حال حاضر شاهد رشد ۲۰ تا ۳۰ درصدي اعزام زائران ايراني به عتبات عاليات هستيم كه با برگزاري برنامه‌هاي سراسري همچون دعاي كميل، ميزان زائران افزايش خواهد يافت.