به روزآوری تجهیزات آشپزخانه‌های مرکزی مکه و مدینه

مدیر دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت در عربستان طی نشستی با عبدالله ابوجدائل مدیر آشپزخانه مرکزی ابوجدائل به بررسی آخرین شرایط موجود و بررسی نارساییهای آشپزخانه مرکزی پرداختند.

به گزارش خبرنگار روابط عمومي سازمان در مكه مكرمه، غلامرضا رضايي مدير دفتر نمايندگي سازمان در عربستان در اين نشست ضمن تشكر از همكاري‌هاي خوب ابوجدائل با اشاره به برخي مشكلات دستگاههاي پخت گفت: در آشپزخانه‌اي كه در مدت ۵ سال روزانه ۴۵۰۰۰ پرس غذا تهيه و طبخ كرده است، بديهي است كه دستگاه‌ها خراب و فرسوده مي‌شوند و نياز به بررسي و تعميرات و رفع نواقص و نوسازي آشپزخانه مي‌باشد. هر چند براي طبخ در موسم عمره هيچ گونه مشكلي نداريم اما براي ظرفيت بالاي موسم حج نوسازي‌ها ضروري است.
غلامرضا رضايي با اشاره به اينكه سيستم طبخ غذا سيستم بخار بوده و از شعله مستقيم استفاده نمي‌شود گفت: برخي نواقص مربوط به تجهيزات پخت است كه از ايران و ساير كشور‌ها وارد و نصب شده است و بايد جهت سرويس و بهينه سازي دستگاه‌ها به طور دقيق بررسي و قطعات مورد نياز تامين شود.
رضايي افزود: براي بهبود كيفيت برخي غذا‌ها مانند انواع كباب‌ها لازم است از سيستم‌ها و دستگاههاي جديد‌تر استفاده شود و به عنوان الگويي براي نمايندگي ساير كشور‌ها مطرح باشد كه در اين زمينه دو نمونه كباب پز جديد از ايران انتقال پيدا كرده و منتظر تست و پخت آزمايشي آن هستيم و براي موسم حج نوسازي‌ها انجام خواهد شد.
مدير دفتر نمايندگي سازمان در عربستان ضمن اشاره به اينكه اين آشپزخانه از بهترين آشپزخانه‌ها از نظر كيفيت و گستردگي است، از ابوجدائل خواست تا نسبت به رفع نواقص ساختماني و نوسازي ساختمان و تاسيسات نيز اقدامات لازم را انجام دهد.
عبدالله ابوجدائل هم ابراز اميدواري كرد در اسرع وقت نسبت به انجام خواسته‌هاي طرف قرارداد ايراني اقدامات لازم را انجام دهد.
شايان ذكراست آشپزخانه ابوجدائل در زميني به مساحت ۹۰۰۰ متر مربع بنا شده و ظرفيت پخت ۱۲۰، ۰۰۰ نفر در روز را دارد كه در موسم حج از اين ظرفيت استفاده مي‌شود.
در اين آشپزخانه در موسم عمره ۶۱ آشپز و سرآشپز ايراني كار مي‌كنند و به همين تعداد عوامل خدماتي براي نظافت و انتقال غذا از محل طبخ غذا به هتل‌هاي تحت پوشش در مكه فعاليت دارند.


| شناسه مطلب: 43967




آشپزخانه