انتقال پروازهای حج به فرودگاه امام بررسی می‌شود

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت از تعیین یک گروه کارشناسی به منظور بررسی شرایط فرودگاه امام (ره) برای پروازهای حج و عمره و انتقال آنها به این فرودگاه خبر داد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از ايرنا، ناصر خدرنژاد، گفت: در ديدار اخيري كه مدير عامل شركت فرودگاه‌هاي كشور با رييس سازمان حج و زيارت داشت، مقرر شد تا يك گروه كارشناسي متشكل از نمايندگان دو سازمان تشكيل و مشكلات فرودگاه امام خميني (ره) براي انتقال پروازهاي حج به اين فرودگاه بررسي شود.
اين مقام مسئول در سازمان حج و زيارت ادامه داد: در صورت برطرف شدن مشكلات و تامين امكانات لازم براي رفاه زائران، مشكلي در خصوص انتقال پروازهاي حج و عمره از فرودگاه مهرآباد به فرودگاه امام خميني (ره) وجود ندارد.
خدرنژاد گفت كه مدير عامل فرودگاه‌هاي كشور قول داده تمام تمهيدات لازم را براي رفع مشكلات موجود در فرودگاه مهرآباد و فراهم آوردن امكانات رفاهي مورد نياز زائران حج و عمره در فرودگاه امام خميني (ره) به كار بندد.
رييس سازمان حج و زيارت نيز پيشتر گفته بود شرايط و ملاحظات مورد نظر اين سازمان براي انتقال پروازهاي حج به فرودگاه امام (ره) تا به امروز رعايت و تامين نشده است.
بنابر اعلام سازمان حج و زيارت، ۶۴ هزار زائر ايراني در حج تمتع ۹۳ به زيارت خانه خدا مشرف مي‌شوند و نخستين گروه زائران ايراني ۱۴ شهريور ماه امسال عازم سرزمين وحي خواهند شد.