سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کربلا خواستار شد:

ستاد دائمی اربعین در کربلا تشکیل شود

سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در کربلا، با اشاره به این که بیش از ۱ میلیون و پانصد هزار زائر ایرانی در مراسم اربعین حسینی امسال در کربلا حضور داشتند، تاکید کرد: برای روان شدن کارهای مراسم اربعین حسینی، تبدیل ستاد موقت به دائمی و تشکیل دبیرخانه ضروری است.

«شكراله طاهري»، سركنسول جمهوري اسلامي ايران در كربلا، در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به تشريح فعاليت‌هاي كنسولگري جمهوري اسلامي ايران و ستاد موقت اربعين در كربلاي معلي پرداخت و گفت: با توجه به كسب تجربيات در دو ساله گذشته و حجم زياد برنامه‌ها و فعاليت ها، بايد كارهاي مربوط به مراسم اربعين حسيني سال آينده از امروز آغاز شود.
** حضور بيش از ۱ ميليون و پانصد هزار زائر ايراني در مراسم اربعين حسيني
سركنسول جمهوري اسلامي ايران در كربلا با اشاره به اين كه بيش از ۱ ميليون و پانصد هزار زائر ايراني در مراسم اربعين حسيني امسال در كربلا حضور داشتند، بيان داشت: كاركنان كنسولگري كربلا و ديگر ارگان‌هاي ايراني مسقر در اين شهر مقدس، به مدت ۲ هفته به طور شبانه روزي در زمان حضور زائران حسيني در كربلا معلي مشغول خدمت به آنها بودند.
وي با اشاره به فعاليت‌هاي كنسولگري جمهوري اسلامي ايران در كربلاي معلي در روزهاي حضور ۱۰ روزه زايران حسيني ايراني در كربلا، بيان داشت: با ايجاد ستاد گمشدگان در كنسولگري، روزانه حدود ۵۰۰ گمشده به خانواده آنها تحويل مي‌شد.
طاهري ادامه داد: در اين مدت چند خط تلفني اينترنتي مجاني براي زانران حسيني ايراني در مقابل كنسولگري ايران در كربلا راه اندازي شده بود كه ۲۴ ساعت زانران حسيني مي‌توانستند با خانواده‌هاي خود در ايران تماس بگيرند.
** شهرداري تهران با ۱۰۸ دستگاه اتوبوس به زائران حسيني خدمت رساني كرد
سركنسول جمهوري اسلامي ايران در كربلا، گفت: شهرداري تهران با ۱۰۸ دستگاه اتوبوس و شمار زيادي از كاركنان اين شهرداري در كنار دكتر قاليباف شهردار تهران در مدت ۱۰ روز حضور خود در كربلا به زانران حسيني خدمت رساني شايسته اي كردند.
** بيش از ۸۰۰ برگه عبور به زائران ايراني براي خروج از عراق صادر شد
وي با اشاره به اين كه ۸۰۰ فقره برگه خروج از عراق براي زائران ايراني كه گذرنامه آنها مفقود شده بود، صادر شد، گفت: تعداد زيادي گذرنامه نيز كه در ايام اربعين پيدا شده بود به صاحبان آنها تحويل شد و هم اكنون بيش از يك هزار گذرنامه، شناسنامه، گواهينامه، كارت ملي و كارت عابر بانك پيدا و در اختيار كنسولگري ايران در كربلا مي‌باشد كه درصدد ارسال آنها به وزارت خارجه و تحويل آنها به صاحبانشان مي‌باشيم.
طاهري تاكيد كرد: با بررسي مشكلات زائران حسيني، ۱۶ مورد احصا شد كه مراتب به مركز براي رفع آنها براي مراسم سال بعد به همراه راهكارهاي رفع آن ارسال شد.
** اسكان، مهمترين بحث در خصوص زائران حسيني در مراسم اربعين
سركنسول جمهوري اسلامي ايران در كربلا، اسكان را مهمترين دغدغه زائران ايراني در مراسم اربعين حسيني عنوان كرد و اظهار داشت: عليرغم تمهيدات صورت گرفته در زمينه اسكان زائران، ولي بايد در اين زمينه براي سال آينده فكر اساسي بشود.
وي در پيشنهادي براي روان و بهتر شدن حضور قانوني زائران حسيني ايراني در اربعين سال آينده، گفت: بايد طوري برنامه ريزي شود كه از ۶ ماه قبل ثبت نام از زائران خواستار حضور در مراسم اربعين حسيني انجام شود و از ۳ ماه قبل از سفر نيز ويزاها براي سفر صادر شود تا از هجوم يكباره به سفارتخانه و كنسولگري عراق در ايران جلوگيري شود تا در اربعين دچار مشكل نشويم.
طاهري يكي ديگر از مشكلات زائران حسيني در مراسم اربعين حسيني را عدم اطلاع رساني دقيق، صحيح و به موقع اعلام و بيان داشت: ستاد اربعين بايد آسيب شناسي‌هاي انجام شده را سرلوحه فعاليت خود قرار داده و با توجه به راهكارهاي پيش بيني شده كاري كند كه مشكلات امسال در سال آيتده برطرف شود.
وي ادامه داد: نگاه ستاد اربعين بايد اين باشد كه نقاط قوت امسال را تقويت و نقاط ضعف‌ها را برطرف كند و اين ستاد نسبت به تدوين شرح وظايف سازمان‌ها و ارگان‌هاي مختلف دست اندركار اربعين و اعلام وظايف آنها جهت پيگيري كارها در طول سال اقدام لازم نمايد.
** زائران حسيني بايد با رعايت اصول و قوانين وارد عراق شوند
طاهري موضوع ارائه خدمات در سر مرزها و ورود و خروج زائران و كنترل آنها را مساله اي مهم دانست و تاكيد كرد: با توجه به مشكلات پيش آمده در اربعين امسال در مبادي ورودي به عراق بايد تدابيري اتخاذ شود كه تمامي زائران حسيني با گذرنامه و با رعايت اصول و مقرارت به كشور عراق سفر كنند.