نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق
مسیر«لبیک یا حسین» از اطاعت رهبری می گذرد
حجت الاسلام والمسلمین نجفی روحانی گفت: امروز مسیر لبیک گویی به امام حسین از اطاعت رهبری می گذرد و ما باید در حرم امام حسین با آن حضرت عهد و میثاق ببندیم که در این راه استوار بمانیم.
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج از كربلاي معلا، حجت الاسلام والمسلمين نجفي روحاني، نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق در جمع دانشجويان ايراني كه به عتبات مشرف شده اند گفت: انسان ها در شرايط بحراني به دنبال وسيله نجات مي گردند و بهترين وسيله نجات براي عبور از بحران هاي اخلاقي، كشتي اهل بيت عليهم السلام است اما خود اهل بيت گفته اند كه كشتي امام حسين عليه السلام، وسيع تر و سريع تر است.
وي با بيان اينكه كشتيِ خوب بايد سه ويژگي به سلامت رساندن، سرعت و دربرگيري تمام مسافران را داشته باشد گفت: كشتي امام حسين عليه السلام، همه را به سلامت و به سرعت به سرمنزل مي رساند و در اين ايام كه ايام عزاي سيدالشهداء است، شاهديم كه مردم سراسر جهان اعم از شيعي و سني و حتي غيرمسلمان به سيدالشهداء احترام مي گذارند و براي آن حضرت نذر مي كنند و امام حسين عليه السلام، وسيله نجات همگان مي شود مگر اينكه كسي خودش نخواهد به اين كشتي نجات متصل شود.
پرهيز از نگاه صرفا تاريخي به واقعه عاشورا
نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق با اشاره به اينكه دانشجويان بايد از فرصت سفر به عتبات نهايت استفاده را براي ارتقاء سطح بينش و معرفت خود به كار بگيرند گفت: شما دانشجويان، اهل دانش هستيد و مي توانيد انديشه كنيد و به لايه هاي ملكوتي پي ببريد؛ ظرف وجودي دانشگاهيان بسيار گسترده است و بايد همت كنيد و در اين راستا از نگاه صرفا تاريخي به مساله عاشورا پرهيز كنيد بلكه بين عاشورا و مسائل معاصر پيوند برقرار كنيم و از آن درس بگيريم.
وي خطاب به دانشجويان افزود: جريان كربلا را بررسي كنيد كه چرا امام حسين كه فرزند پيامبر است و پيامبر، تعريف و تمجيدهاي فراواني از آن حضرت كرده بود، همراهان كمي در عاشورا داشت به طوري كه عده زيادي در برابر فراخوان آن حضرت، يا اهل گريز شدند يا اهل ستيز!
بي بصيرتي، مهمترين عامل كوتاهي مردم در عاشورا
حجت الاسلام والمسلمين نجفي روحاني، فقدان بصيرت را مهمترين عامل كوتاهي مردم در برابر واقعه عاشورا دانست و خاطر نشان كرد: مردم نسبت به جايگاه امام حسين عليه السلام آگاهي داشتند اما معرفت نداشتند زيرا معرفت، دانايي همراه با اعتقاد است.
وي كسب معرفت و بصيرت را مهمترين رهاورد سفر به عتبات دانست و ابراز داشت: زيارت رفتن بايد همراه با معرفت و بصيرت باشد؛ حرم كه مشرف مي شويد حجاب ها را كنار بزنيد و خودتان را در محضر امام عليه السلام ببينيد. امام را با چشم دل خود ببينيد. و با امام حسين بيعت كنيد و به آن حضرت اعلام كنيد كه از راه و انديشه و مرام حسيني حراست خواهيد كرد.
وي "هيهات منا الذله" را شعار جهاني امام حسين براي تمام زمان ها بيان كرد و گفت: امروز مساله ما به عنوان جمهوري اسلامي، تكيه بر همين شعار است و ادبيات رهبر معظم انقلاب در برابر دنياي كفر، متكي بر شعار امام حسين عليه السلام است و همگان شاهدند كه امروز، داعشي ها همان كار يزيد و يزيديان را تكرار مي كنند و دست به وحشتناك ترين فجايع مي زنند.
لبيك يا حسين، ضامن نجات انسان هاست
نماينده بعثه مقام معظم رهبري در عراق لبيك گويي به امام حسين را ضامن نجات انسان ها دانست و گفت: امروز مسير لبيك گويي به امام حسين از طريق اطاعت از رهبري مي گذرد و ما بايد در حرم امام حسين با آن حضرت عهد و ميثاق ببنديم كه در اين راه استوار بمانيم.
وي با اشاره به توجه امام حسين عليه السلام به نماز حتي در سخت ترين لحظات روز عاشورا گفت: لازم است كه در در دانشگاه ها نماز را اقامه و قرآن و دعا را ترويج كنيم. در دانشگاه اسلامي بايد فرهنگ نماز موج بزند زيرا اگر نماز اقامه شود، منكرات رخت بر مي بندد.
در اين نشست همچنين تعدادي از دانشجويان به نمايندگي از دانشجويان، به ابراز ديدگاه هاي خود براي تقويت سطح كمي و كيفي سفرهاي عتبات دانشجويي پرداختند.
مراسم روايتگري شهدا از ديگر برنامه هاي اين نشست بود كه توسط حجت الاسلام حسين پور به اجرا در آمد.
در پايان حجت الاسلام والمسلمين خادمي كه به عنوان نماينده بعثه در كربلا حضور دارد، با هديه معنوي از دانشجويان تجليل كرد.