از سوی دبیر شورای راهبردی فعالیت‌های قرآنی؛

برنامه‌های قرآنی مراسم اربعین تشریح شد

محمدی با اشاره به ویژه‌برنامه‌های قرآنی مراسم اربعین اظهار کرد: قرار بر این است تا ۶۰ موکب ایرانی در مسیر راهپیمایی اربعین برای بهره‌مندی بهتر مردم از این مراسم برپا شود.

حسن محمدي، دبيرشوراي راهبري فعاليت‌هاي قرآني اربعين حسيني در گفت‌و‌گو با خبرگزاري بين‌المللي قرآن(ايكنا)، برنامه‌هاي مصوب قرآني جهت برگزاري و اجرا در همايش عظيم پياده‌روي اربعين حسيني را تشريح كرد.
وي با اشاره به برپايي ۶۰ موكب ايراني در مسير پياده‌روي اربعين اظهار كرد: برنامه‌هاي قرآني متفاوتي اعم از محافل انس با قرآن‌ كريم، با حضور قراء و گروه‌هاي تواشيح كشور، همچنين توزيع قرآن‌هاي مجلد چاپ مركز طبع و نشر قرآن‌ كريم جمهوري اسلامي ايران، توزيع قرآن‌هاي تك‌برگ «هديه به ارواح طيبه شهدا » و توزيع فيش‌هاي ختم قرآن‌، برگزار خواهد شد. محمدي تصريح كرد: در ساير خيمه‌هايي كه از مرزهاي ايران به سمت نجف برپا مي‌شود، در شهرهايي مانند بصره و همچنين شهرهاي مرزي ايران و ساير موكب‌هايي كه توسط خيمه‌هاي قرآني عراق برگزار خواهد شد، اين خدمات ارائه مي‌شود.
دبير شوراي راهبري فعاليت‌هاي قرآني اربعين حسيني اظهار كرد: در حدود سه روز آينده بنا است، شماره عمود و آدرس خيمه‌ها، براي شوراي راهبري ارسال شود تا بتوانيم تيمي متشكل از قراء و گروه‌هاي تواشيح كه مقرر شده، به صورت افتخاري، در مراسم اربعين حسيني حضور پيدا كنند، جهت انجام برنامه‌هاي قرآني اعزام كنيم.
محمدي در ادامه با بيان اينكه طرح «كهف» و «رقيم» را امسال به صورت وسيع‌تر و در سه بخش مجزا در ايام اربعين حسيني برپا مي‌كنيم، افزود: حفظ سوره فجر، به‌عنوان محور فعاليت‌هاي قرآني اربعين، جمع‌خواني سوره فجر در تاريخ ۱۷ ماه صفر پس از اقامه نماز عصر و نيز برگزاري مسابقه پيامكي كهف و رقيم، طرح دومي است كه شوراي راهبري فعاليت‌هاي قرآني اربعين حسيني در دستور كار قرار داده است كه بروشورهاي اين طرح نيز به تعداد ۱ ميليون نسخه منتشر شده و در عراق و همزمان با تجمع ملي اربعين توزيع خواهد شد.
مديرعامل اتحاديه تشكل‌هاي قرآن و عترت كشور از برپايي دوره آموزشي ويژه نخبگان قرآني مؤسسات عراق و همچنين موكب‌داران عراقي در تاريخ ۳ تا ۶ آبان‌ماه در مشهد مقدس خبر داد و گفت: مباحثي مانند معارف قرآن، تدبر در قرآن، روابط عمومي، شيوه ارتباط‌گيري مؤثر، حرم‌شناسي و معرفت زيارت، در قالب دوره‌هاي آموزشي به اين فعالان ارائه شد.
محمدي در پايان درباره دريافت نذورات قرآني مردم بيان كرد: حساب ۱۴۱۱۴ بانك تجارت به نام خيرين قرآني كشور، آماده دريافت نذورات قرآني مردم است و فعالاني كه علاقه‌مند به مشاركت در جهت انجام برنامه‌هاي قرآني در مراسم اربعين حسيني هستند مي‌توانند با مراجعه به تمامي شعب بانك تجارت در سراسر كشور نذورات خود را به اين حساب واريز كنند.


| شناسه مطلب: 64256




اربعين قرآن