رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات:

احداث صحن حضرت زهرا(س) در نجف اشرف شهریور سال 96 پایان می‌یابد

رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت: شهریور سال 96 را زمان پایان احداث صحن حضرت زهرا(س) به صورت کامل تعیین کردیم و در این صحن تمام موارد مورد نیاز در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، حسن پلارك عصر امروز در ديدار با آيت‌الله مكارم شيرازي با اشاره به فعاليت‌هاي ستاد بازسازي عتبات اظهار كرد: اين ستاد با بدنه مردم ارتباط دارد و هدايا و نذورات مردم براي بازسازي عتبات عاليات را از مناطق مختلف كشور جمع آوري مي‌كند.
وي ادامه داد: ستاد بازسازي عتبات عاليات از 10 سال پيش فعاليت خودش را آغاز كرد، اين ستاد ابتدا بازسازي حرم‌هاي عتبات را در يك بازه 6 ساله انجام داد و اين حرم‌ها نيازمند بازسازي بودند چرا كه در زمان صدام به حرم‌هاي عتبات بي‌توجهي شده بود.
رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات افزود: طي سال‌هاي اخير سرعت افزايش زائرين حرم‌هاي عتبات خيلي سريع بود و زائرين اين حرم‌ها ميليوني است، اولويت اول خودمان را توسعه حرم امام علي(ع) قرار داديم كه فضاي زيارتي در اين حرم محدودتر از حرم‌هاي ديگر است.
پلارك با اشاره به صحن حضرت زهرا اظهار كرد: اين صحن 220 هزار متر مربع زيربنا دارد، با اتمام صحن حضرت زهرا(س)، حرم امام علي(ع) 20 برابر توسعه پيدا خواهد كرد، البته هم اكنون هم زائرين بخشي از صحن حضرت زهرا(س) را مورد استفاده قرار مي‌دهد.
وي ادامه داد: فاز اول صحن حضرت زهرا(س) را امسال افتتاح كرديم و با بهره برداري از اين فاز، حرم امام علي(ع)، چهار برابر توسعه پيدا كرده است در طبقه منفي يك صحن حضرت زهرا(س)، يك مجموعه حوزه علميه با تعداد زيادي كلاس را در حال احداث داريم و اين حوزه از حوزه‌هاي موجود در شهر نجف بزرگ‌تر است.
رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات افزود: صحن حضرت زهرا(س) داراي دو بخش زيارتي و غيرزيارتي است، در بخش زيارتي چندين شبستان وجود دارد. شهريور سال 96 را زمان پايان احداث صحن حضرت زهرا(س) به صورت كامل تعيين كرديم و در اين صحن تمام موارد موردنياز در نظر گرفته شده است. صحن حضرت زهرا(س) سه طبقه دارد و كار احداث اين صحن پيشرفت خوبي داشته است.
پلارك با اشاره به طرح توسعه حرم‌هاي عتبات در شهر كربلا اظهار كرد: در اين شهر چهار صحن را در طرح‌هاي توسعه حرم‌ها درنظر گرفتيم. احداث صحن حضرت زينب(س) را در شهر كربلا شروع كرديم و تملك زمين‌هاي اين صحن به سختي صورت گرفت.
وي ادامه داد: به دنبال ايجاد شبستان زيارتي در زير صحن حضرت زينب(س) هستيم، اين كار شروع شده و ساخت اين شبستان سخت است، براي صحن حضرت زينب(س) قراردادن 620 ستون در عمق زمين در نظر گرفته شده است و از دستگاه هاي پيشرفته براي احداث اين صحن استفاده مي كنيم.
رئيس ستاد بازسازي عتبات عاليات افزود: در شهر كاظمين زميني تملك كرديم و دو شبستان به وسعت 15 هزار متر مربع به حرم امامين جوادين(ع) اضافه شده است كه در آينده افتتاح مي‌شود. طرح توسعه حرم امامين عسكريين(ع) در مرحله طراحي است و پس از تصويب اين طرح، توسعه حرم را در شهر سامرا شروع خواهيم داد.
پلارك با اشاره به بازسازي عتبات در شهر سامرا خاطرنشان كرد: اين ستاد در اين شهر، آينه كاري، طلاكاري و كاشي كاري را در حرم امامين عسكريين(ع) انجام داده و ضريح اين حرم باقي مانده است كه اين ضريح در آينده نزديك به شهر سامرا منتقل مي‌شود.


| شناسه مطلب: 65982




بازسازي نجف