پنجشنبه|07 ارديبهشت 1396|29 رجب 1438|27 April 2017
زمان انتشار: 1396/01/15 - 14:36 |

دوره آموزش نحوه سرو غذا به آشپزهاي هتل هاي كربلا برگزار شد

در اين دوره آموزشي كه به همت ستاد عمليات شمسا برگزار شد عوامل آشپزخانه مركزي ابوتراب با حضور در هتل هاي كربلا، نكات آموزشي لازم را به آشپزهاي اين هتل ها، آموزش دادند.
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج از كربلاي معلا، دوره آموزش نحوه سرو غذا و رعايت موازين بهداشتي به آشپزهاي هتل هاي كربلاي معلي برگزار شد.

اين دوره آموزشي به همت ستاد عمليات شمسا با هدف بهينه سازي در مصرف مواد اوليه و كاهش دور ريز مواد غذايي، ايمني و بهداشت در غذاي توليدي آشپزخانه و همچنين افزايش كيفيت غذا براي همكاران بخش آشپزخانه برگزار شد.

در اين دوره عوامل آشپزخانه مركزي ابوتراب با حضور در هتل هاي كربلا، نكات آموزشي لازم را به آشپزهاي اين هتل ها، آموزش دادند.


محتواي اين دوره كه بصورت تئوري و عملي برگزار شد شامل موضوعاتي همچون دقت بيشتر و رعايت استانداردها، رعايت دما و زمان هنگام پخت، روشهاي اصولي و تكنيك هاي پخت، بهداشت فردي و محيطي و پخت غذا با رعايت اصول بهداشتي بود.

همچنين نگهداري صحيح مواد غذايي و مراقبت از آنان، حفظ ارزش غذايي مواد، آماده سازي و روش هاي سرو غذا از ديگر موضوعات مطرح شده در اين دوره بود.



برچسب ها:آموزش - آشپز


نظرات
    فــــرم ورود اطلاعات:
    لطفا چند لحظه صبر کنيد...
    نام شما:
    پست الکترونيک:
    با استفاده از آدرس پست الکترونيک با ما در ارتباط باشيد
    نظرات:

    کد:

    لطفا چند لحظه صبر کنيد...
    نام شما:
    نام گیرنده:
    پست الکترونيک گیرنده:

    موضوع: