فلافل غذای محبوب و مشترک عراقی ها و ایرانی ها
فلافل از جمله غذاهایی است که در ایران و عراق طرفداران زیادی دارد . بعدازظهر ها ساندویچ فروشی های عراق مملو از دوستداران این غذای سنتی است.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج از کربلای معلا ،فلافل از جمله غذاهای نانی است که اصلیت آن به لبنان برمیگردد. طرز تهیه فلافل متفاوت است، البته چند نوع فلافل وجود دارد که اصلیترین آن نوعی است که با نخود تهیه میشود. فلافل ماش، عدس، بادمجان، سیبزمینی نیز طرفداران کمتری دارد . چاشنی مناسب غذای فلافل ترشی است، آن هم ترشی انبه، بادمجان یا میوه ای که معمولا فلافل را با کلم شور یا ترشی نیز مصرف می کنند.بهتر است نان مناسب برای خوردن فلافل پیتا باشد که نوعی نان لبنانی و کمی ضخیمتر از نان لواش و دو لایه دارد. اما در عراق فلافل را معمولا با نان سمون می خورند. نوشیدنی پیشنهادی همراه فلافل نیز یک لیوان چای نعناع است. البته در عراق معمولا آن را با دوغ مصرف می کنند. قیمت یک ساندویچ فلافل یا لفته در عراق مبلغ 500 دینار معادل یکهزار و پانصد تومان و کمی ارزان تر از ایران است. استفاده از ترشی و مخلفات فلافل نیز همانند ایران رایگان و به دلخواه است. قیمت یک لیوان دوغ درعراق 250 دینار معادل 750 تومان در ایران است . اما ایرانی ها معمولا فلافل را با نوشابه می خورند. سیدحسین میرپور