بازدید رئیس سازمان حج و زیارت از آشپزخانه مرکزی ابو تراب
آقای حمید محمدی رئیس سازمان حج و زیارت درسومین روز سفر خود به عراق از آشپزخانه مرکزی ابو تراب در کربلا بازدید کرد.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري حج از كربلاي معلا، آقاي حميد محمدي به همراه مديران و مسئولان شركت شمسا، سازمان حج و زيارت و بعثه مقام معظم رهبري از قسمتها و بخشها مختلف آشپزخانه ابوتراب دركربلا بازديد كردند و در هر بخش توضيحات لازم از سوي مسئولان ارائه شد.
گفتني است، مجتمع صنعتي ابو تراب در كربلا، ۵۵۰۰ متر مساحت دارد و از آشپزخانه، سردخانههاي مخازن بزرگ، اتاق سرد زباله، اقامتگاه، سالن انبار داخلي، تأسيسات آب و آتشنشاني، مخازن گاز و گازوئيل، كارگاه توليد آب بستهبندي و كارگاه پخت نان ماشيني، تشكيلشده است.
اين مجتمع افزون بر اين بخش ها سالن پذيرايي از كارمندان و عوامل بومي و محلي، سالن ورودي براي تجهيز لوازم، موتورخانه مولد برق و سالن داخلي و قسمت اداري دارد و سردخانههاي مخازن بزرگ آن به مساحت ۸۰۰ متر ساخت يكي از كشورهاي همسايه است.
در بخش تسويه آب مجتمع ابو تراب كه داراي منبعهاي ۵ هزار ليتري و دستگاههاي تماماتوماتيك است، ساعتي ۱۰ هزار ليوان ۳۰۰ سيسي آب تسويه شده توليد ميشود و در بخش پخت نان نيز كه از امكانات و تجهيزات بهروز بهره ميبرد، هر ساعت ۱۸۰۰ قطعه نان پخت ميشود.
اين گزارش ميافزايد: آشپزخانه صنعتي ابو تراب كه توسط متخصصان كشورمان در شهر كربلا ساخته و تجهيز شده است، از ۴ فروردين ماه امسال به بهرهبرداري رسيد و در حال حاضر عمليات پخت ۷۰ درصد غذاي زائران اباعبدالله الحسين (ع) را به عهده دارد و قادر به پخت ۱۵ هزار وعدهغذا در روز با امكانات صنعتي است.
اين آشپزخانه از بخشهاي پخت كباب و جوجه، خورشت و سوپ، سرخ كردن ماهي و پخت مرغ، سالن آمادهسازي گوشت و مرغ، سالن پخت برنج، بخش شستوشو و آمادهسازي سبزيجات و سالن شستوشوي ظروف تشكيلشده و قادر است غذاي تمام زائران ايراني در كربلا را تأمين كند.