سومین همایش آموزش عوامل کاروانهای حج یزد برگزار شد
سومین همایش آموزش تکمیلی مدیران و عوامل کاروانهای حج 96 استان یزد برگزار گردید.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، سومين همايش آموزش تكميلي مديران و عوامل كاروانهاي حج 96 استان يزد با حضور مديران كاروانها ، مجموعه و عوامل آنان در محل آمفي تئاتر دفتر حج و زيارت استان برگزار گرديد.
حجت السلام ميررحيمي مسئول دفتر نمايندگي بعثه مقام معظم رهبري در استان در مورد نقش روحانيون و مديران كاروانها درعربستان نكات مهم و ضروروي تعامل بين آنان را بيان كرد و از مديران كاروانها درخواست نمود تا با همدلي و مسئوليت پذيري و تعامل بيشتر با مديران و روحانيون كارونها ضمن برنامه ريزي دقيق و پشتكار فراوان به زائرين بيت ا00 الحرام خدمت ويژه نمايند.
علي اصغر شريفي مدير حج و زيارت استان در خصوص بازرسي و ارزيابي كاروانها و نحوه ارزيابي عملكرد مديران و عوامل اجرائي كاروانها را بصورت مشروح مطالبي را بيان كرد
در ادامه همايش آموزشي دكتر كافي در خصوص موضوع بهداشت و سلامت زائرين بخصوص رستوران هتلها و ايام تشريق مطالبي را بيان نمود و افزود: مديران و عوامل اجراي ضمن رعايت بهداشت شخصي بر عملكرد عوامل توزيع غذا نظارت كامل داشته باشند و زائران را در مواقع ضروري همراهي نمايند.
دكتر مهديان آسيب شناس و مشاور مسائل اجتماعي در موضوع روانشاسي حج و مهارت هاي ارتباطي مطالبي را ايراد نمود و افزود: مديران و عوامل كاروانها با صبر و متانت كامل با زائران برخورد نمايند و از استرس هايي كه زائران بخاطر دوري از وطن و خانواده دارند بخوبي برخورد نموده و با مهارت كامل با مسائل و مشكلات احتمالي زائران نظير افسردگي ، اختلالات رواني ، وسواس هاي بي حد با زائران گفتگو نمايند .
در پايان مرتضي استاديان مدير آشپز خانه مركزي طي سخناني به چگونگي پخت غذا در آشپزخانه هاي مركزي مدينه و مكه مكرمه براي مديران مطالبي را بيان نمود و افزود: عوامل اجراي كاروانها توجه داشته باشند كه فقط از گوشت گوسفند گرم در آشپزخانه ها براي طبخ غذا استفاده مي شود و غذاهاي رژيمي بحد نياز در همه هتلها سرو مي شود و عوامل بايد زائراني كه نياز به غذاي رژيمي دارند شناسايي نموده و به مدير هتل اطلاع رساني نمايند.