سومین همایش آموزش عوامل کاروان‌های حج یزد برگزار شد سومین همایش آموزش عوامل کاروان‌های حج یزد برگزار شد سومین همایش آموزش عوامل کاروان‌های حج یزد برگزار شد بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
سومین همایش آموزش عوامل کاروان‌های حج یزد برگزار شد سومین همایش آموزش عوامل کاروان‌های حج یزد برگزار شد سومین همایش آموزش عوامل کاروان‌های حج یزد برگزار شد سومین همایش آموزش عوامل کاروان‌های حج یزد برگزار شد سومین همایش آموزش عوامل کاروان‌های حج یزد برگزار شد

سومین همایش آموزش عوامل کاروان‌های حج یزد برگزار شد


سومین همایش آموزش تکمیلی مدیران و عوامل کاروانهای حج 96 استان یزد برگزار گردید.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج، سومين همايش آموزش تكميلي مديران و عوامل كاروانهاي حج 96 استان يزد با حضور مديران كاروانها ، مجموعه و عوامل آنان در محل آمفي تئاتر دفتر حج و زيارت استان برگزار گرديد.
حجت السلام ميررحيمي مسئول دفتر نمايندگي بعثه مقام معظم رهبري در استان در مورد نقش روحانيون و مديران كاروانها درعربستان نكات مهم و ضروروي تعامل بين آنان را بيان كرد و از مديران كاروانها درخواست نمود تا با همدلي و مسئوليت پذيري و تعامل بيشتر با مديران و روحانيون كارونها ضمن برنامه ريزي دقيق و پشتكار فراوان به زائرين بيت ا00 الحرام خدمت ويژه نمايند.
علي اصغر شريفي مدير حج و زيارت استان در خصوص بازرسي و ارزيابي كاروانها و نحوه ارزيابي عملكرد مديران و عوامل اجرائي كاروانها را بصورت مشروح مطالبي را بيان كرد
در ادامه همايش آموزشي دكتر كافي در خصوص موضوع بهداشت و سلامت زائرين بخصوص رستوران هتلها و ايام تشريق مطالبي را بيان نمود و افزود: مديران و عوامل اجراي ضمن رعايت بهداشت شخصي بر عملكرد عوامل توزيع غذا نظارت كامل داشته باشند و زائران را در مواقع ضروري همراهي نمايند.
دكتر مهديان آسيب شناس و مشاور مسائل اجتماعي در موضوع روانشاسي حج و مهارت هاي ارتباطي مطالبي را ايراد نمود و افزود: مديران و عوامل كاروانها با صبر و متانت كامل با زائران برخورد نمايند و از استرس هايي كه زائران بخاطر دوري از وطن و خانواده دارند بخوبي برخورد نموده و با مهارت كامل با مسائل و مشكلات احتمالي زائران نظير افسردگي ، اختلالات رواني ، وسواس هاي بي حد با زائران گفتگو نمايند .
در پايان مرتضي استاديان مدير آشپز خانه مركزي طي سخناني به چگونگي پخت غذا در آشپزخانه هاي مركزي مدينه و مكه مكرمه براي مديران مطالبي را بيان نمود و افزود: عوامل اجراي كاروانها توجه داشته باشند كه فقط از گوشت گوسفند گرم در آشپزخانه ها براي طبخ غذا استفاده مي شود و غذاهاي رژيمي بحد نياز در همه هتلها سرو مي شود و عوامل بايد زائراني كه نياز به غذاي رژيمي دارند شناسايي نموده و به مدير هتل اطلاع رساني نمايند.


| شناسه مطلب: 69269




يزد حج 96



نظرات کاربران