تاکید رییس سازمان حج و زیارت برتهیه واستفاده از بهترین مواد اولیه برای تهیه غذای زایران
"حمید محمدی " رییس سازمان حج و زیارت که برای نظارت بر فرایند خدمتگزاری عوامل اجرایی به ضیوف الرحمن در مدینه منوره بسر می برد ؛ بر ضرورت تهیه و استفاده از مواد اولیه با کیفیت و مرغوب برای تهیه غذای زایران ایرانی تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به مدينه منوره ؛ اقاي محمدي امروز – چهارشنبه – در بازديد از انبار مركزي ستاد ايران در مدينه منوره ؛ استفاده از كالاهاي استاندارد، باكيفيت و مناسب با ذائقه زايران ايراني را با هدف رضايتمندي زوار نبوي مورد تاكيد قرار داد.
وي همچنين از روند تهيه ؛ نگهداري و توزيع اقلام مورد نياز زايران توسط انبار مركزي بازديد كرد و نرم افزار ويژه انبارداري را در حضور كارشناسان مربوطه رويت و نكات لازم در خصوص برخي موضوعات را به مسئولين ذيربط يادآور شد.
ياد آور مي شود ؛ انبار مركزي ستاد مدينه منوره همانند سال هاي قبل با برنامه ريزي قبلي فعاليت خود را قبل از ورود زائران آغاز كرده است و تامين اقلام دو آشپزخانه مركزي دخيل و زين و 23 مجموعه هتل هاي محل استقرار زائرين كشورمان را برعهده دارد.
همه زايران و عوامل اجرايي حج درهر وعده غذايي از يك نوع غذا بهره مند مي شوند و تفاوتي در كيفيت و تنوع غذاي زايران وجود ندارد.
هم اكنون بيش از 11 هزار زاير ايراني در مدينه منوره حضور دارند و گزارش هاي دريافتي از زايران حاكي از رضايتمندي مطلوب هموطنان از كيفيت و تنوع غذاهايي است كه بين زايران توزيع مي شود.