بازدید رییس ستاد مدینه منوره از آشپزخانه دخیل

تاکید بر کیفیت غذا اولویت اصلی سلامت زائران تا آخرین روز حضور در مدینه است بازدید رییس ستاد مدینه منوره از آشپزخانه دخیل

تاکید بر کیفیت غذا اولویت اصلی سلامت زائران تا آخرین روز حضور در مدینه است بازدید رییس ستاد مدینه منوره از آشپزخانه دخیل

تاکید بر کیفیت غذا اولویت اصلی سلامت زائران تا آخرین روز حضور در مدینه است بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
بازدید رییس ستاد مدینه منوره از آشپزخانه دخیل

تاکید بر کیفیت غذا اولویت اصلی سلامت زائران تا آخرین روز حضور در مدینه است بازدید رییس ستاد مدینه منوره از آشپزخانه دخیل

تاکید بر کیفیت غذا اولویت اصلی سلامت زائران تا آخرین روز حضور در مدینه است بازدید رییس ستاد مدینه منوره از آشپزخانه دخیل

تاکید بر کیفیت غذا اولویت اصلی سلامت زائران تا آخرین روز حضور در مدینه است بازدید رییس ستاد مدینه منوره از آشپزخانه دخیل

تاکید بر کیفیت غذا اولویت اصلی سلامت زائران تا آخرین روز حضور در مدینه است بازدید رییس ستاد مدینه منوره از آشپزخانه دخیل

تاکید بر کیفیت غذا اولویت اصلی سلامت زائران تا آخرین روز حضور در مدینه است
بازدید رییس ستاد مدینه منوره از آشپزخانه دخیل

تاکید بر کیفیت غذا اولویت اصلی سلامت زائران تا آخرین روز حضور در مدینه است

رییس ستاد مدینه منوره در بازدید از آشپزخانه مرکزی دخیل مدینه منوره به مسئولان این بخش تاکید کرد که به مساله کیفیت و تنوع غذایی زائران توجه ویژه داشته باشند تا زائران با رضایت کامل سفر خود را در مدینه به پایان برسانند.

به گزارش خبرنگار اعزامي پايگاه اطلاع رساني حج به مدينه منوره، اكبر رضايي روز پنجشنبه در بازديد از آشپزخانه مركزي دخيل و همچنين بخش تداركات و پشتيباني ستاد در مدينه منوره، با قدرداني از كادر خدمتگزار در اين مجموعه ها، افزود: توجه به سرويس دهي مناسب به ضيوف الرحمن از جمله مسائلي است كه تا پايان عمليات حج و خروج آخرين زائران بايد مورد اهتمام ويژه دست اندكاران و خدمتگزاران زائران قرار گيرد.
وي اضافه كرد: مواد غذايي پايه اساسي سلامت زائران و همچنين تضمين كننده حفظ شرايط آنهاست تا بتوانند بدون دغدغه روزهاي پاياني اين سفر مهم را سپري كنند و با آرامش پس از انجام امور معنوي به آغوش خانواده هاي خود بازگردند.
آماده سازي غذاي زائران در شهر مدينه منوره در دو آشپزخانه مركزي به نام هاي «دخيل» و «زين» انجام مي شود؛ بخش تداركات و پشتيباني ستاد مدينه منوره نيز جنب آشپزخانه دخيل واقع شده كه وظيفه تامين و توزيع اقلام مورد نياز زائران در هتل ها و همچنين آشپزخانه هاي مركزي را به عهده دارد.
استقرار زائران در مدينه منوره در دو منطقه انجام شده كه آشپزخانه دخيل وظيفه تامين و توزيع غذاي منطقه دو را به عهده دارد.
با حضور زائران «مدينه بعد» كه از روز سه شنبه اين هفته(14 شهريور) آغاز شده كار پشتيباني و تامين غذا نيز به طور همزمان آغاز شده و در حال حاضر آشپزخانه دخيل روزانه 5هزار 500 غذا براي زائران تهيه مي كند كه اين ميزان در روزهاي آتي با افزايش شمار زائران بالاتر خواهد رفت.
نخستين گروه از زائران ايراني روز 19 شهريورماه از طريق فرودگاه شهر مدينه عازم ايران مي شوند.
امسال 86 هزار و 300 نفر از جمهوري اسلامي ايران براي انجام مناسك حج تمتع عازم سرزمين وحي شدند كه از اين تعداد حدود 15 هزار نفر از هموطنان اهل تسنن بودند.




نظرات کاربران