یکشنبه|28 آبان 1396|29 صفر 1439|19 November 2017
زمان انتشار: 1396/08/17 - 13:18 |

سفره گسترده پذيرايي از زوار لرستاني/پخت روزانه ۱۲ هزار غذا در نجف

سفره گسترده پذيرايي از زوار لرستاني/پخت روزانه ۱۲ هزار غذا در نجف

مضيف حرم اميرالمؤمنين(ع) به مدت ۱۰ روز در اختيار آشپزها و خادمان لرستاني قرار گرفت تا زائران لرستاني در نجف اشرف ميهمان سفره گسترده حرم باشند.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از مهر آشپزخانه حرم اميرالمؤمنين(ع) به مدت ۱۰ روز در اختيار خادمان لرستاني بود تا سفره گسترده پذيرايي از زوار لرستاني برپا شود.

مضيف حرم اميرالمؤمنين(ع) به مدت ۱۰ روز در اختيار آشپزها و خادمان لرستاني قرار گرفت تا زائران لرستاني در نجف اشرف ميهمان سفره گسترده حرم باشند.

حجت‌الاسلام هبت الله هاشمي دبير ستاد مردمي اربعين در لرستان در اين رابطه با اشاره به اينكه آشپزخانه حرم حضرت علي(ع) از ۷ تا ۱۷ اربعين در اختيار آشپزان لرستاني قرار داشت، اظهار كرد: در اين آشپزخانه روزانه بالغ‌بر ۱۰ تا ۱۲ هزار غذا پخت شد و ميان زائران حسيني توزيع شد.

وي يادآور شد: از اين تعداد غذا سهم ويژه‌اي براي زائران لرستاني در نظر گرفته‌شده بود و زائران لرستاني ميهمان سفره حضرت علي(ع) بودند.

تصاوير طبخ غذا در آشپزخانه حرم اميرالمؤمنين(ع) را در زير مي‌بينيد

برچسب ها:اربعين


نظرات
    فــــرم ورود اطلاعات:
    لطفا چند لحظه صبر کنيد...
    نام شما:
    پست الکترونيک:
    با استفاده از آدرس پست الکترونيک با ما در ارتباط باشيد
    نظرات:

    کد:

    لطفا چند لحظه صبر کنيد...
    نام شما:
    نام گیرنده:
    پست الکترونيک گیرنده:

    موضوع: