دوشنبه|28 خرداد 1397|03 شوال 1439|18 June 2018
زمان انتشار: 1397/03/21 - 10:13 |

سفره‌هاي ساده و صميمي افطار در عراق

مردم مسلمان عراق از يك هفته قبل از ماه مبارك رمضان خود را براي ميهماني خداوند آماده مي‌كنند.
به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج از كربلاي معلا، علاوه بر بارگاه حضرت سيدالشهدا (ع) و ابوالفضل العباس (ع) ، بين الحرمين مملو از جمعيت است . مردم از افطار تا سحر در مساجد و حسينيه ها به خواندن قرآن و ادعيه مي پردازند .

در زمان افطار با طنين انداز شدن صداي زيباي اذان مردم دور هم جمع شده و پس از دست دادن و خواندن دعا روزه خود را باز مي كنند .

مردم براي افطار از انواع سوپ ها استقبال مي كنند . سوپ دال عدس از محبوب ترين سوپ هاست . همانند ايران شيريني زولبيا ، باميه در سفره هاي افطار حضور دارد ، علاوه برآن شيريني هاي ديگري مانند محلبي ، دهين و برمه استفاده مي شود .

دوغ ، شربت سكنجبين ، ليمو عماني پاي ثابت افطار عراقي هاست . آنان براي رفع عطش از اين شربت ها مي نوشند . مردم عراق ساده و بي تكلف هستند ، آنان با يك غذاي ساده در كنار بين الحرمين افطار و سپس به دعا و مناجات مي پردازند و حداكثر استفاده معنوي از اين ايام را مي برند.





برچسب ها:عراق - ماه رمضان


نظرات
    فــــرم ورود اطلاعات:
    لطفا چند لحظه صبر کنيد...
    نام شما:
    پست الکترونيک:
    با استفاده از آدرس پست الکترونيک با ما در ارتباط باشيد
    نظرات:

    کد:

    لطفا چند لحظه صبر کنيد...
    نام شما:
    نام گیرنده:
    پست الکترونيک گیرنده:

    موضوع: