آشپرخانه ای به گرمی کارکنانش + تصویر آشپرخانه ای به گرمی کارکنانش + تصویر آشپرخانه ای به گرمی کارکنانش + تصویر بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
آشپرخانه ای به گرمی کارکنانش + تصویر آشپرخانه ای به گرمی کارکنانش + تصویر آشپرخانه ای به گرمی کارکنانش + تصویر آشپرخانه ای به گرمی کارکنانش + تصویر آشپرخانه ای به گرمی کارکنانش + تصویر

آشپرخانه ای به گرمی کارکنانش + تصویر

"الدخیل" نام آشپزخانه ای در بیرون شهر مدینه یکی از بزرگترین مطبخ خانه های جهان با روزانه 40 هزار غذا است.

"رحیم فایض پور" مدیر آشپرخانه دخیل در گفتگو با خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع رسانی حج به مدینه منوره می گوید: روزانه 40 هزار غذا پخته می شود که 20 هزار تا برای ظهر و همین مقدار هم برای شب است.

پرسنل این آشپزخانه را 90  نفر عنوان می کند که 8 نفر آنها کادر اداری و 82 نفر آشپز، سر آشپز و غیر ه هستند.

فایض پور می گوید: آشپزهای اینجا همه مجرب هستند. معمولاً کار 5 صبح شروع می شود  و بعد از ظهر هم برای اینکه فاصله زمانی را کمتر کنیم و غذا هر چه با کیفیت تر و گرم تر دست زائر برسد 14.30 دقیقه به بعد شروع می کنیم.

این مسئول آشپزخانه در ادامه می گوید: تا پایان عمره سه دوره این کارکنان عوض می شوند و هم اکنون نیروهای دوره دوم در حال کار هستند و یک دوره هم بعد از ما خواهند آمد.

مدیر الدخیل در ادامه در رابطه فرایند انتقال غذا به هتل ها اینگونه توضیح می دهد: غذا که پخته می شود با همان زنجیزه گرم که مورد نظر بهداشت و تمام مسئولین است بلافاصله از اینجا به داخل هیتر ها و از آنجا هم به سمت هتل ها انتقال داده می شود دمای هیترها بالای 80 درجه است و مهندسین بهداشت هم کاملاً بر آن نظارت دارند و درجه حرارت دارد که کنترل می کند تا کمتر از 80 درجه نباشد.

وی گرم ترین قسمت آشپزخانه را خورشت پزی  نام می برد و می گوید: گرما در زمان سرخ کردن ماهی بیش از40 تا 50 درجه  است که البته این به یمن برکت وجود برخی امکانات تهویه است و در غیر این صورت می توانست این حرارت بالا هم برود.

وی درباره میزان رضایت مندی زائران از کیفیت غذا نیز گفت: ما حدود یکماه است که کار را تحویل گرفتیم و در این مدت بر اساس نظر سنجی هایی که از زائران محترم و مدیران هتل ها کرده ایم الحمدوالله همه راضی هستند و این به دلیل تجربه آشپزهاست و اگر اینها آشپزهای باتجربه ای نبودند امکان نداشت تا بتوان غذایی به این کیفیت تهیه کرد.

وی همچنین از برنامه قرآن خوانی بین کارکنان آشپزخانه خبر داد و گفت: ما بصورت جمعی قرآن می خوانیم و در پایان دوره یک قرآن را بصورت جمعی تمام می کنیم.

image_2010791728398591.jpg


image_2010791728398902.jpg


image_2010791728399063.jpg


image_20107917284004.jpg


image_201079172840785.jpg


image_2010791728404066.jpg


image_2010791728404067.jpg


image_2010791728404218.jpg


image_2010791728407969.jpg
image_201071031523431.jpg


| شناسه مطلب: 16241







نظرات کاربران