ضرورت تولید محتوای تبلیغی دین در همه عرصه ها ضرورت تولید محتوای تبلیغی دین در همه عرصه ها ضرورت تولید محتوای تبلیغی دین در همه عرصه ها بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
ضرورت تولید محتوای تبلیغی دین در همه عرصه ها ضرورت تولید محتوای تبلیغی دین در همه عرصه ها ضرورت تولید محتوای تبلیغی دین در همه عرصه ها ضرورت تولید محتوای تبلیغی دین در همه عرصه ها ضرورت تولید محتوای تبلیغی دین در همه عرصه ها

ضرورت تولید محتوای تبلیغی دین در همه عرصه ها

دستیار محتوایی ریاست سازمان تبلیغات اسلامی گفت: دین همه حوزه ها اعم از سبک زندگی، مسائل فردی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی مردم را در برمی گیرد و محتوای تبلیغی هم باید در همه عرصه ها و به شکل تخصصی تولید شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام و المسلمین محمد طهماسبی دستیار محتوایی ریاست سازمان تبلیغات اسلامی به مناسبت روز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی در مصاحبه با رادیو گفت وگو با ارائه توضیحی از واژه "تبلیغ" گفت: تبلیغ در اصل به معنای رساندن یک پیام به قلب و دل مخاطب است مانند مجموعه های بشری که یک جنس و یا ایدئولوژی خود را تبلیغ می کنند اما هدف از تبلیغ اسلامی این است که مخاطب بفهمد و سپس انتخاب کند.
وی با اشاره به مسئله شماره یک رساله ها مبنی بر جایز نبودن تقلید در اعتقادات و اصول دین گفت: کسی نمی تواند اصول اعتقاداتش را با تقلید به دست بیاورد چراکه باید بر اساس تحقیق باشد اما متاسفانه این موضوع در جامعه ما به شدت کمرنگ شده و ما فرزندانمان را به تحقیق درباره اصول دین ترغیب نمی کنیم.
دستیار محتوایی ریاست سازمان تبلیغات اسلامی ادامه داد: کسی که در اصول دین تحقیق نمی کند ممکن است در بزرگسالی و به دلیل مواجهه با شبهات از اصل دین هم بر گردد.
حجت الاسلام طهماسبی گفت: با وجود اینکه تحقیق لازمه ی ورود صحیح به دین است اما به دلیل حق بودن دین اسلام ما همه را به این دین دعوت می کنیم.
وی در بخش دیگر اظهارات خود بیان کرد: سازمان تبلیغات برای شناسایی و سازماندهی به امر تبلیغاتی شکل گرفته که قرن ها پیش هم مطرح بوده است در واقع هر انسان مومن و طلبه ای که خودش را پیرو راه انبیای الهی می داند موظف به انتقال پیام انبیاء به مردم است.
دستیار محتوایی ریاست سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به بیانات امام خمینی (ره) در کتاب "ولایت فقیه" گفت: امام (ره) در بخشی از این کتاب اشاره می کنند که اسلام اول گرفتار یهود شد و بعد گرفتار استعمار که از یهود هم بدتر است چراکه با وارد کردن اسرائیلیات درصدد تحریف اسلام برآمدند اما در چند صد سال اخیر با تحریف ها و کلی گویی ها، دین را صرفاً به شریعت تقلیل داده اند به این معنا که ما اگر آدم خوبی باشیم و نماز بخوانیم مسلمانیم."
وی افزود: امام (ره) در این کتاب ابعادی از دین به ویژه در حوزه (مسئولیت های اجتماعی و حاکمیتی) را زنده کرد که به شدت از نظرها مغفول مانده بود و مطرح شدن اسلام ناب در برابر اسلام آمریکایی هم در همین جهت بوده است.
حجت الاسلام طهماسبی در رابطه با تغییرات محتوایی اخیر در سازمان تبلیغات اسلامی گفت: ذهنیت اکثر مردم از کارکرد سازمان تبلیغات هماهنگی صرفاً هماهنگی برای اعزام روحانیون به مناطق مختلف و سخنرانی است درصورتیکه اگر اسلام را مجموعه ای مرتبط با همه حوزه ها در نظر بگیریم محتوای تبلیغی به سطح بالاتری خواهد رسید.
وی با بیان اینکه اسلام دین جامعی است و تمام دین باید به مردم عرضه شود تصریح کرد: دین همه حوزه ها اعم از سبک زندگی، مسائل فردی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و روابط بین المللی مردم را در برمی گیرد و لذا محتوای تبلیغی هم باید در همه این عرصه ها و به شکل تخصصی تولید شود.
حجت الاسلام طهماسبی با اشاره به اینکه اسلامِ فردی تبلیغِ فردی را در پی دارد گفت: تبلیغِ فردی اسلام کار بسیار شریف و ضروری است اما در تبلیغ برای اسلام ناب، مردم نه به صورت فرد فرد بلکه به عنوان امت در نظر گرفته می شوند و اینجاست که موضوع تفاهم مردم با هم، نزدیک شدن ذهن ها به یکدیگر و حرکت امت به سمت ظهور مطرح می شود.


| شناسه مطلب: 101062




تبلیغ فضای مجازی



مطالب مرتبط

نظرات کاربران