بین‌الحرمین کربلا شست‌وشو شد

بین‌الحرمین و خیابان‌های منتهی به حرم حضرت عباس (ع) و امام حسین (ع) برای جلوگیری از شیوع کرونا شست‌وشو و ضدعفونی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، با وجود شیوع کرونا در عراق و اعمال محدودیت در کربلا، حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) باز هستند.


البته به دلیل منع تردد و عدم بازگشایی مراکز مختلف و مغازه‌ها این روزها تعداد زائران حرم‌های مطهر در کربلا بسیار اندک شده است، تا جایی که شب‌ها کمتر زائری در حرم‌ها حضور دارد.


با این وجود، نیروهای حشدالشعبی و مردمی به منظور سلامت زائران و مردم کربلا، پیوسته اقدام به ضدعفونی اطراف حرم‌ها می‌کنند، به طوری که شب گذشته نیز با دستگاه‌های مختلف علاوه بر شست‌وشوی خیابان‌های منتهی به حرم، اقدام به شست‌وشو و ضدعفونی بین‌الحرمین کردند.


برای این منظور، ابتدا یکی از ورودی‌های بین‌الحرمین از سمت حرم حضرت عباس (ع) بسته و عملیات ضدعفونی آغاز شد و در نهایت خادمان حرم اقدام به خشک کردن زمین بین‌الحرمین کردند.


| شناسه مطلب: 101192




کربلا عتبات کرونا