توزیع غذای تبرکی از سوی مهمانسرای آستان علوی در ایام اربعین

خادمان مهمانسرای آستان علوی پخت غذای تبرکی ویژه ایام اربعین را آغاز کرده اند که در سه وعده صبحانه و ناهار و شام در اماکن استراحت زائران تحت پوشش آستان توزیع خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ، در آستانه فرا رسیدن زیارت ملیونی اربعین حسینی خادمان مهمانسرای آستان علوی آمادگی های لازم را برای پذیرایی روزانه از زائران در سه وعده صبحانه و ناهار و شام به اتمام رساندند.


اثیر التمیمی معاون مدیر مهمانسرای آستان علوی در این رابطه اظهار داشت: خادمان آشپزخانه مهمانسرا پخت غذای تبرکی ویژه ایام اربعین را آغاز کرده اند که در سه وعده صبحانه و ناهار و شام در اماکن استراحت زائران تحت پوشش آستان توزیع خواهد شد.


التمیمی افزود: اماکن ویژه ای به منظور توزیع غذای تبرکی در نظر گرفته شده است که شامل صحن حضرت فاطمه (س)، زائرسرای امام رضا (ع) در خیابان کمربندی نجف، موکب عتبه علوی در جاده کربلا ، استراحتگاه مقداد در شمال شهر نجف و استراحتگاه الکرار در شهرستان المناذره جنوب نجف اشرف خواهند بود.




مطالب مرتبط

نظرات کاربران