انتشار رمان «محمد(ص)» در ۳ کشور آمریکای لاتین انتشار رمان «محمد(ص)» در ۳ کشور آمریکای لاتین انتشار رمان «محمد(ص)» در ۳ کشور آمریکای لاتین بعثه مقام معظم رهبری در گپ بعثه مقام معظم رهبری در سروش بعثه مقام معظم رهبری در بله
انتشار رمان «محمد(ص)» در ۳ کشور آمریکای لاتین انتشار رمان «محمد(ص)» در ۳ کشور آمریکای لاتین انتشار رمان «محمد(ص)» در ۳ کشور آمریکای لاتین انتشار رمان «محمد(ص)» در ۳ کشور آمریکای لاتین انتشار رمان «محمد(ص)» در ۳ کشور آمریکای لاتین

انتشار رمان «محمد(ص)» در ۳ کشور آمریکای لاتین

رمان «محمد(ص)» به زبان اسپانیایی در کشور اکوادور منتشر و رونمایی شد و این اثر در کمتر از یک سال در منطقه آمریکای لاتین به چاپ دوم رسید.  

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، رمان «محمد (ص)» اثر ابراهیم حسن بیگی از سوی انتشارات بین‌المللی فانوس دریایی برای دومین بار در منطقه آمریکای لاتین منتشر شد. انتشار این کتاب درحالیست که توهین به پیامبر اکرم (ص) در کشور فرانسه ، قلب مسلمانان را جریحه دار کرده است. 
 
بر اساس این گزارش، این اثر که در سال گذشته با ترجمه خانم انخلیکا ماریا روخاس در کشور کلمبیا به انتشار و رونمایی رسیده بود در کشور اکوادور نیز به چاپ رسید و روز گذشته با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران در کیتو و حضور مجازی برخی میهمانان و شخصیت‌های کشور اکوادور رونمایی شد.
 
چاپ نخست کتاب رمان «محمد» در کشور کلمبیا در کمتر از یک سال به اتمام رسیده است و این اثر در کشور کلمبیا نیز در آستانه چاپ دوم قرار دارد.
 
مقصد سوم این اثر ونزوئلا است که طی برنامه‌ریزی‌های انجام شده این اثر به زودی در این کشور در دسترس علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.
 
رمان «محمد (ص)» اثر ابراهیم حسن بیگی تا کنون به زبان‌های عربی، انگلیسی، ترکی استانبولی، ازبکی و اسپانیایی منتشر شده است و انتشار آن به زبان‌های پرتغالی و فرانسوی نیز در دستور کار انتشارات بین‌المللی فانوس دریایی قرار گرفته است.
 
رمان «محمد(ص)» در ۱۵ بخش تالیف شده و داستان آن درباره شخصی یهودی است که به عنوان یک دانشمند معرفی می‌شود. او از طرف شورای عالی یهود مأمور می‌شود به سمت پیامبر اسلام(ص) رفته و با تظاهر به اسلام آوردن، یا او را کشته یا عقایدش را به چالش بکشد. وی به سوی پیامبر اکرم (ص) رفته و شرح زندگی و فعالیت‌های او را در ۱۵ گزارش مجزا برای شورای عالی یهودیان ارسال می‌کند. اما پس از ارسال گزارش پانزدهم که در ایام بیماری و رحلت پیامبر اکرم (ص) انجام می‌شود، به شهر خویش بازمی‌گردد و حس می‌کند که دچار نوعی فقدان شده و روح خود را اسیر رفتار و پیام و کردار پیامبر اکرم(ص) می‌بیند. او درمی‌یابد که اتفاقی در درونش رخ داده است. به ویژه اینکه متوجه می‌شود که در مدت ارسال این نامه‌ها رئیس وی بر اثر مطالعه این نامه‌ها و آشنایی با کردار و منش پیامبر(ص) به اسلام گرایش پیدا کرده است.




مطالب مرتبط

نظرات کاربران