۴۲ سالگی انقلاب اسلامی؛

راهپیمایی خودرویی و موتوری ۲۲ بهمن در سراسر کشور برگزار شد

مراسم راهپیمایی چهل و دومین سالگرد فجر انقلاب اسلامی، چهارشنبه ۲۲ بهمن ماه ۹۹ در سراسر کشور برگزار شد و مردم به وسیله خودور ، موتور و دوچرخه در مسیرهای هر ساله راهپیمایی حاضر شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب به صورت خودرویی و موتوری در سراسر کشور آغاز شد.


براساس دستورالعمل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا و بیانیه سازمان تبلیغات اسلامی، مراسم سالگرد پیروزی انقلاب به دلیل شیوع بیماری کرونا و نگرانی از آغاز موج چهارم این همه‌گیری امسال بصورت نمادین برگزار شد.


بر پایه این گزارش، در تهران، سه فروند موشک بالستیک بصیر، دزفول و قیام نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم چهل و دومین سالگرد انقلاب اسلامی در مسیر راهپیمایی به نمایش گذاشته شدند.