گشایش کتابخانه صحن حضرت زهرا(س) با حضور مسئولان ایرانی و عراقی
آئین گشایش کتابخانه صحن حضرت زهرا(س) با حضور مسئولان ایرانی و عراقی در نجف اشرف برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، آئین گشایش کتابخانه و ساختمان اداری جدید حرم مطهر علوی واقع در صحن حضرت زهرا(س)، با حضور مقامات ایرانی و عراقی عصر روزجمعه( 8بهمن ماه) برگزار شد.
حجتالاسلام سید مهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در این مراسم با اشاره به نامگذاری ویژه طرح توسعه حرم مطهر علوی اظهار داشت: زنده کردن نام حضرت زهرای مرضیه؛ همواره آرزوی دیرینه جهان تشیع بود که با نامگذاری طرح توسعه حرم امام علی بنام صحن حضرت زهرا(س)، این امر محقق و آرامشی برای قلوب ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت شد.
وی با بیان اینکه طی ماههای آینده ان شاءالله شاهد بهره برداری کامل از این پروژه بزرگ جهان اسلام خواهیم بود، به اجرای بیش از 200 پروژه کوچک و بزرگ در اعتاب مقدسه طی سالهای گذشته با همت و کمک مردم اشاره کرد.
وی گفت: امروز در این مکان مقدس در کنار بخش اداری حرم، شاهد بهره برداری از کتابخانه بزرگ صحن و شبستان حضرت زهرا (س) بهعنوان یکی از بزرگترین پایگاههای علوم اسلامی تشیع و جهان اسلام هستیم که با توجه به سابقه دیرین شهر و حوزه نجف اشرف در نشر و توسعه علوم دینی و اسلامی، مرکزی خواهد بود با کارکردهای علمی و پژوهشی مختلف که سبب توسعه بیش از پیش مرجعیت علمی نجف اشرف خواهد بود.
وی افزود: این پروژه یکی از دهها پروژه بازسازی و توسعه ای بزرگ است که با همکاری تنگاتنگ و صمیمانه ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات و تولیتهای محترم اعتاب مقدسه و حرمهای مطهر ائمه معصومین علیها السلام اجرا شده و یا در دست اجراست. پروژههایی مانند صحن حضرت زینب(س) و طرح ترفیع گنبد حرم امام حسین (ع) و بیمارستان امام زین العابدین(ع) و مجمع سید الشهدا(ع) در کربلا یا مرمت و بازسازی بخشهای مختلف حرم مطهر سامرا پس از حمله تروریستی و طرحهای مختلف توسعه ای و بازسازی در حرم مطهر کاظمین و اقدامات در امامزاده سید محمد در بلد و مراقد طفلان مسلم در مسیب.
وی افزود: آنچه این همکاری برادرانه و وحدت آفرین را سبب شده است در مرحله اول میزبانی و استقبال بی نظیر برادران عراقی است. میزبانی که بی تکلف از برادران ایرانی و مهمان خود با آغوش باز استقبال کرد و زمینه ابراز محبت و ارادت شیعیان و محبان اهل بیت (ع) را از ایران و دیگر کشورها برای خدمت به اعتاب مقدسه فراهم نمود.
وی با بیان اینکه این تعامل و مشارکت وحدت آفرین سرآغاز پیوند دوباره دو ملت بزرگ شیعه ایران و عراق شد، افزود: علما و مرجعیت معظم تشیع نیز از گذشته تاکنون مروج و مشوق این وحدت و یکپارچگی بوده اند و هم اکنون نیز همه علما و مراجع بویژه حضرت آیت الله العضمی سیستانی و حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظلهم العالی در این امر خطیر پیشگام هستند که برخود فرض میدانیم از این آیات عظام تقدیر و تشکر کنیم.
براساس این گزارش، تولیت آستان مقدس علوی نیز در این مراسم طی سخنانی از ملت ایران و اقدامات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات تجلیل کرد.