بررسی مشکلات زائران عتبات در خراسان جنوبی

مشکلات زائران عتبات عالیات در خراسان جنوبی با حضور نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت کشور بررسی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی درسفر به استان خراسان جنوبی با بیان اینکه این استان مسیر عبور زائران پاکستانی است که به عتبات عالیات مشرف می شوند، خواستار فراهم کردن زمینه خدمت رسانی به این زائران شد.


وی که در جلسه کمیته اربعین استان خراسان جنوبی سخن می گفت، افزود: باید با تدبیر برای زائران پاکستانی چه در زمان ورود و چه در زمان خروج از کشورمان برنامه ریزی دقیق و مشکلاتشان حل شود و با رضایت کامل از ایران خارج شوند.


حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب گفت: با توجه به شروع فصل گرما و برگزاری احتمالی پیاده روی اربعین در این فصل باید زائران توجیح شوند برای سفر بسته های بهداشتی مورد نیازشان را تهیه کنند و همراه خود داشته باشند.


حجت الاسلام و المسلمین نواب همچنین ضمن بررسی مشکلات زائران عتبات عالیات در خراسان جنوبی و با توجه به درخواست اعضای ستاد اربعین در خصوص کمبود روحانی بومی در استان هم گفت: به افرادی که سطح ۳ یا ۴ حوزه را به پایان رساندند باید به آموزشهای لازم داده شود تا زائران بتوانند در سفرهای زیارتی از روحانی بومی برخوردار باشند.


وی در خصوص حج تمتع 1401 نیز گفت: عربستان سعودی اقداماتی را جهت آمادگی برای برگزاری حج تمتع انجام می دهد.


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هم  در این جلسه گفت: خراسان جنوبی در اعزام زائران به عتبات عالیات در کشور رتبه سوم را دارد.


طالبی افزود: وضعیت ناوگان حمل ونقل استان باید بررسی شود و اگرکمبودی باشد رفع شود.


طالبی افزود: باید بستر لازم برای ثبت نام زائران فراهم شود تا دستگاه های ذیربط همکاری لازم را برای اعزام زائران به عتبات عالیات انجام دهند.


وی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی مسیر عبور زائران پاکستانی برای رفتن به عتبات عالیات است، افزود: این زائران در مسیر با مشکلاتی از قبیل خراب شدن وسایل نقلیه روبه رو می شوند که باید  خراسان جنوبی استان معین در خصوص این زائران شود و با تخصیص اعتبارات لازم ما مشکلی در خصوص خدمت رسانی به آنها نداشته باشیم.


مسئول کمیته مشارکت های مردمی ستاد اربعین هم گفت: بانوان در استان مشارکت خوبی در ستاد بازسازی عتبات عالیات دارند و بیش از ۱۴ هزار نفر در ۲۶۰ کارگاه قالی بافی برای کمک به ستاد فعالیت می کنند.


جوینده افزود: ۵۱ موکب در ستاد اربعین در استان ثبت شدند که از این تعداد ۸ موکب در داخل استان به زائران پاکستانی خدمت رسانی می کنند.