توزیع بیش از ۹ هزار قرآن ترجمه‌شده به ۵۲ زبان در مسجدالنبی(ص)

واحد امور قرآن وابسته به تولیت مسجدالنبی(ص) در راستای آمادگی برای میزبانی از زائران حج تمتع امسال، بیش از ۱۵۵ هزار نسخه قرآن در این مسجد توزیع کرد که از این تعداد ۹۳۵۷ قرآن ترجمه‌شده به ۵۲ زبان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از ایکنا، این ۱۵۵ هزار نسخه قرآن جایگزین نسخه‌های قرآنی فرسوده این مسجد شده است.


همچنین آژانس سنجش عملکرد، کیفیت و تعالی سازمانی وابسته به تولیت مسجدالنبی(ص) یک نشست هماهنگی با همتای خود در ریاست کل امور مسجدالحرام والمسجدالنبی(ص) برگزار کرد.


در این نشست که با حضور «سمیر بن سعد السویهری»، نماینده ریاست کل امور مسجدالحرام ومسجدالنبی(ص) برگزار شد، فعال‌سازی یادداشت‌تفاهمی که اخیرا میان سازمان استاندارد و کیفیت عربستان و ریاست امور مسجدالحرام ومسجدالنبی(ص) امضا شده است، مورد بررسی قرار گرفت.


این یادداشت‌تفاهم دربردارنده موضوعاتی درباره توسعه، مشاوره‌های فنی تخصصی، تقویت نقش کیفیت در بخش‌های دولتی و ارتقای نقش کیفیت در دستیابی به پیشرفت و پیشرویی در خدمت‌رسانی به زائران مسجدالحرام و مسجدالنبی(ص) و... است.