برپایی محفل انس با قرآن کریم با حضور کادر درمان منا

محفل انس با قرآن در محل اسکان کادر پزشکی و درمانی مستقر در منا برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، محفل انس با قرآن کریم بعثه مقام معظم رهبری امروز یکشنبه (19 تیرماه) در محل اسکان کادر درمان مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در سرزمین مقدس منا برگزار شد.


این مراسم بعد از اقامه نماز ظهر و عصر با قرائت قرآن از سوی مسعود نوری، قاری بین‌المللی قرآن کریم آغاز شد. در ادامه این مراسم مجتبی پرویزی، یکی دیگر از قاریان کاروان نور، به تلاوت آیات شریفه قرآن کریم پرداخت که هر دو تلاوت مورد استقبال کادر پزشکی حاضر در سرزمین مقدس منا قرار گرفت.


در ادامه گروه تواشیح مصباح‌الهدی به اجرای برنامه قرآنی به زبان‌های عربی و فارسی در این محفل قرآنی پرداخت و حال و هوایی معنوی به کادر درمان در سرزمین وحی بخشید.


یادآور می‌شود، بعثه مقام معظم رهبری در کنار برنامه‌های انس و معرفت که با حضور یک قاری و یک مداح و سخنران برگزار می‌شود، محافل انس با قرآن با تلاوت دو قاری و اجرای تواشیح در حضور زائران و عوامل حج تمتع برگزار می‌کند که به دلیل اجرای سطح بالای قاریان و فضای معنوی حج مورد استقبال زائران قرار می‌گیرد.


کاروان نور حج تمتع، گروهی است که برنامه‌های قرآنی را در بعثه، کاروان‌ها، همایش‌ها، نشست‌ها اجرا و نیز فضای معنوی و قرآنی در بین حجاج ایرانی و حاجیان سایر کشور‌ها ایجاد می‌کند. این کاروان متشکل از ۱۴ قاری، ۱ حافظ و 6 نفر از اعضای گروه تواشیح مصباح است.