نشست نمایندگان دفاتر بیوت مراجع تقلید با نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت
جلسه هم اندیشی نمایندگان بیوت مراجع عظام تقلید با نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در قم برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، در نشست نمایندگان بیوت مراجع عظام تقلید با نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت که روز پنج شنبه(24 آذر ماه) در ساختمان بعثه مقام معظم رهبری در قم برگزار شد حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب اقدامات انجام شده در خصوص حج تمتع سال آینده را بیان کرد و درباره محورهای مذاکره اخیربا مسئولان عربستانی که به صورت ویدئو کنفرانس برگزارشد، توضیحاتی داد.
وی افزود: دراین مذاکرات پیشنهادات و انتقادات جمهوری اسلامی ایران درباره نحوه برگزاری و ارائه خدمات درحج توسط کشورمیزبان عنوان شد و طرف عربستانی قول داد نکات مطرح شده را بررسی و پیگیری کند و به آنها پاسخ دهد.
سرپرست حجاج ایرانی درادامه لزوم هم اندیشی با بیوت مراجع عظام تقلید را یادآور شد و از نمایندگان مراجع خواست در راستای بهبود و استفاده بهینه از جلسات نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را مطرح کنند.
دراین جلسه که حجج اسلام سید حسین رکن الدینی و محمد علی اخویان معاون فرهنگی و مدیر آموزش بعثه مقام معظم رهبری نیزحضور داشتند نمایندگان بیوت مراجع ضمن بیان اولویتهای فقهی و معارفی در راستای تسهیل اجرای حج تمتع سال آینده، درباره موضوعات مطرح شده به بررسی و گفتگو پرداختند و نظرات و دیدگاههای خود را بیان کردند.