در پاسخ به شبهات عثمان‌الخمیس درباره امام زمان؛
کتاب «امام مهدی حقیقتی تابناک» منتشر شد

کتاب امام مهدی علیه‌السلام حقیقتی تابناک نوشته مرتضی ترابی در پاسخ به شبهات عثمان‌الخمیس درباره امام زمان؛ از سوی انتشارات توحید روانه بازار کتاب شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا، كتاب «امام مهدي عليه‌السلام حقيقتي تابناك» از پاسخ فشرده‌اي از حضرت آيت‌الله مكارم شيرازي، مقدمه، دوازده بخش، سيماي امام مهدي عليه‌السلام در شيعه و پاسخ به جدول موجود در آخر كتاب عثمان‌ الخميس تشكيل شده است.

دوازده بخش «امامت و تشيع، امام مهدي عليه‌السلام از ديدگاه شيعه، مهدي منتظر كيست، دلائل وجود امام مهدي عجل‌الله‌تعالي‌فرجه، حضرت مهدي عليه‌السلام دوازدهمين امام، ديدار با امام مهدي عليه‌السلام، نائبان حضرت مهدي عليه‌السلام، پيرامون ولادت امام مهدي عليه‌السلام، غيبت امام مهدي عجل‌الله تعالي فرجه، قيام‌هاي شيعه و عقيده مهدويت، چگونگي زندگي امام مهدي عليه‌السلام و دوران پس از ظهور» از عناوين اين كتاب است.

در مقدمه اين كتاب آمده است: «اخيرا وهابيان عربستان كتابي به نام عجيب‌ترين دروغ تاريخ كه حاوي شبهاتي چند درباره امام مهدي عجل‌الله تعالي فرجه مي‌باشد، توزيع مي‌كنند. آن‌ها در خيال خام خود با اين نوع تبليغات مبتذل مي‌خواهند اصالت و حقانيت معتقدات شيعه را زير سؤال ببرند، ولي غافلند كه اين نوع كار‌ها از روشني و نور حقيقت چيزي نخواهد كاست.» در اين كتاب با هدف نگارش پاسخ تفصيلي به دعاوي عثمان الخميس، شبهه وي، به‌‌ همان ترتيبي كه در كتابش آمده يك به يك رصد و در مجموع، آن‌ها در قالب ۱۳۴ شبهه دسته‌بندي و سپس بررسي شده است.

در بخش امامت و تشيع، در پاسخ به شبهه «قرآن به صراحت و آشكارا نماز و زكات و روزه و حج را ذكر كرده ولي در مقابل در مورد امامت به مفهوم شيعه دوازده امامي چيزي ذكر نكرده است» آمده است: «قرآن به صراحت موضوع ولايت و امامت را بيان فرموده است، البته تفصيل آن را چون ديگر فرايض مانند نماز و زكات بر عهده پيامبر صلي‌الله عليه وآله گذاشته است. آيه مربوط به بيان اصل ولايت در قرآن‌‌ همان آيه اطيعواالله و اطيعواالرسول و اولي‌الامر منكم، است. اما اينكه اولي‌الامر منكم، چه كساني هستند، مطلبي است كه مانند ديگر فرايض همچون نماز، روزه و زكات و... در احاديث پيامبر صلي‌الله عليه و آله بيان شده است.

در اين كتاب در پاسخ به شبهه عثمان‌الخميس وهابي كه گفته است: «اهل سنت مهدي را مهدي منتظر نمي‌نامند. چون آن‌ها بر خلاف شيعيان براي تكميل دين به انتظار مهدي نمي‌نشينند» آمده است: «اين سخن وي كه اهل سنت مهدي را مهدي منتظر نمي‌نامند، سخني بي‌اساس و دور از واقعيت است، چرا كه نام مهدي منتظر به فراوان در آثار بزرگان اهل سنت وجود دارد، حتي برخي از بزرگان اهل سنت در عنوان كتاب‌هاي خود ـ كه براي اثبات وجود امام مهدي نگاشته‌اند ـ از اين نام استفاده كرده‌اند.»

گفتني است كتاب امام مهدي عليه‌السلام حقيقتي تابناك نوشته مرتضي ترابي در ۳۹۹ صفحه و با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه از سوي انتشارات توحيد روانه بازار كتاب شده است.


| شناسه مطلب: 11558