توزیع روزانه بیش از سه هزار پرس غذا میان زائران کربلا
بخش مهمانسرای آستان مقدس عباسی از توزیع روزانه بیش از سه هزار پرس غذای رایگان میان زائران کربلای معلی خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، «محمد اللاوندی»، مسئول واحد سازماندهی غذاهای بیرون بر در بخش مهمانسرای آستان قدس عباسی گفت: این مهمانسرا طی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه بیش از سه هزار پرس غذا را بطور رایگان میان زائران حرم امام حسین و برادر بزرگوارشان حضرت ابوالفضل عباس (علیهماالسلام) توزیع می کند.
وی افزود: در روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه نیز تعداد وعده های غذایی که میان زائران شهر کربلا توزیع می شود افزایش یافته و این رقم به پنج هزار پرس در روز میرسد.
اللاوندی گفت: مهمانسرا علاوه بر غذاهایی که از طریق همراه داشتن کارت توزیع می کند، روزانه ۱۲۰۰ غذای بیرون بر دیگر نیز ارائه می کند.
وی درباره روش به دست آوردن کارتهای مهمانسرا گفت: این کارتها از طریق مراکز مهمانسرا به زائران تحویل داده میشود.
مسئول واحد سازماندهی غذاهای بیرون بر مهمانسرای آستان قدس عباسی بطور نمونه به یک شعبه این مرکز واقع در خیابان الحورا زینب (علیها السلام) اشاره کرد که غذای بیرون بر و کارت توزیع می کند و زائران مخیر هستند یک پرس غذا دریافت کرده و یا کارت ورود به مهمانسرای آستان قدس را تهیه کنند.