بازدید حجاج منتقد از آشپزخانه ابوجدایل مکه

گروهی از حجاج ایرانی که نسبت به طبخ غذا انتقاداتی داشتند، از آشپزخانه ابوجدایل مکه مکرمه بازدید و از نزدیک خدمات و زحمات آشپزها و تلاش های صورت گرفته برای طبخ و توزیع غذا را مشاهده کردند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت، این بازدید به منظور پاسخگویی به حجاج و روشنگری در باره فعالیت های خادمان آنها در کشور عربستان صورت گرفت و در چارچوب آن، تعدادی از حجاج که نسبت به نوع مواد غذایی و طبخ غذا(خصوصا نوع گوشت مصرفی) انتقاد داشتند، از آشپزخانه بزرگ ابوجدایل دیدن کردند.
این افراد از حجاج و مدیر کاروان 23033 سراوان  استان سیستان و بلوچستان بودند که در هتل سنودالریان مکه مکرمه اقامت دارند.


آنها همره با مدیر و معاون منطقه 4 زائران ایرانی در مکه مکرمه از آشپزخانه ابوجدایل دیدن کرده و از نزدیک روند امور مربوط به طبخ و توزیع غذای زائران را مشاهده کردند.
در این بازدید، نحوه انبار مواد اولیه، آماده سازی مواد غذایی و طبخ و سپس توزیع غذا برای ارسال به هتل ها جهت سرو، از نزدیک مورد بررسی قرار گرفت و توضیحات لازم توسط مسئولان آشپزخانه ها ارایه شد.
حجاج مذکور در پایان ضمن خسته نباشید و خداقوت به آشپزها و دست اندرکاران آشپزخانه، از خدمات گسترده با حجم بالا و با کیفیت مناسب قدردانی کردند.


تهیه و پخت غذا برای زائران ایرانی در مکه و مدینه به صورت روزانه و در دو آشپرخانه مرکزی با استفاده از گوشت گرم و استفاده از بهترین مواد اولیه موجود در بازار عربستان صورت می گیرد و طبخ آن توسط آشپز و کمک آشپزهای ایرانی با نظارت کارشناسان بهداشت صورت می گیرد.