دربازدید مسئولان حج و زیارت مطرح شد؛
ابراز رضایت حجاج از خدمات شبانه روزی دست اندرکاران حج
در بازدید سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج و زیارت از فرآیند خدمات رسانی به زائران ایرانی دریکی از هتل های مکه ، شماری از زائران از خدمات شبانه روزی دست اندرکاران حج و کاروان ها ابراز رضایت کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج ؛ درادامه بازدیدهای سرزده و گفتگوی نزدیک مسئولان حج و زیارت با زائران کشورمان، سرپرست حجاج ایرانی ، رئیس سازمان حج و زیارت و تنی چند از معاونین و مسئولان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج ازهتل الراویه محل اسکان 2300 حاجی ایرانی در منطقه 4 ستاد مکه مکرمه بازدید کردند .
هتل الراویه در موسم حج تمتع امسال میزبان 15 کاروان از استانهای تهران، مازندران، خوزستان، کرمان، لرستان، همدان و اصفهان بوده است و با وجود بازگشت برخی کاروانها به کشور، خدمات رسانی به حجاج باقیمانده با قوت ادامه دارد.
تعدادی از زائران در گفتگو با حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب و آقای سید عباس حسینی از خدمات ارائه شده در بخش های اسکان، حمل و نقل و تغذیه قدردانی کرده و برای خادمان آرزوی خیر و نیکویی کردند.
همچنین تنی چند از زائران به طرح دغدغه های خود درخصوص کیفیت غذا، خدمات پزشکی و درمانی و کاهش مدت اقامت شان درعربستان پرداختند که سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج و زیارت با صبرو حوصله به تبیین اقدامات و برنامه ریزی های انجام شده دراین موارد پرداختند و برای رفع دغدغه های زائران توصیه های لازم را ارائه کردند.
خانم فاطمه میرزایی زائر تهرانی ضمن تقدیر از برنامه های فرهنگی اجرا شده اظهار داشت: پنج روز اقامت در مدینه کم است و بیشتر زائران خواستار افزایش آن می باشند. رئیس سازمان حج و زیارت در پاسخ به این درخواست به محدودیت ها و تخریب هتل ها درشهر پیامبر اشاره و اضافه کرد: با تلاش های کمیته اسکان امکان اقامت 5 روزه فراهم شد درحالیکه زائران برخی کشورها فقط دو روز در این شهر اقامت دارند.
خانم معصومه دهقان از تهران نیز که بیش از سه هفته است درهتل الراویه اسکان دارد خود را به مسئولان حج و زیارت رساند و از اسراف در غذا گلایه کرد که در این مورد به مدیر مجموعه تذکر داده شد که آشپزها به درخواست زائران درباره میزان غذایی که میل می کنند توجه کنند.
یکی از بانوان زائر از اهالی خرمشهر نیز خواستار حضور معینه درهتل برای پاسخ به سوالات شرعی شد که نماینده ولی فقیه در امرو حج و زیارت توضیح داد تلفن های پاسخگویی به مسایل شرعی توسط شورای استفتاء بعثه در ورودی هتل نصب شده است و با هماهنگی معاونت فرهنگی نیز معینه در ساعاتی از روز به هتل اعزام خواهد شد تا پاسخگوی سوالات بانوان باشد.
دو زائر اهوازی هم از تلاش و خدمات روحانی کاروان خود تقدیر کردند و سه تن از بانوان تهرانی نیز درخصوص برخی مشکلات درمنا و لزوم پوشاندن قسمت ورودی سرویس های بهداشتی بانوان نکاتی را بیان کردند که سرپرست حجاج ایرانی به رئیس ستاد عملیات حج تذکر داد مواردی را که انجام آن امکان پذیر بوده و موجبات راحتی وآرامش زائران را فراهم می کند به شرکت مطوفی حجاج ایران پیشنهاد نماید تا در برنامه کاری خود قرار دهد.
حسن انصاری زائر تهرانی و همسرش نیز درمورد کمبود فضا درچادرهای منا و مشکلات ناشی از آن و لزوم رعایت بهداشت توسط زائران نکاتی را بیان کردند و نماینده ولی فقیه اشاره کرد زائرانی که امکان بازگشت به هتل هایشان را داشتند با رعایت مسایل شرعی از آن استفاده کردند ولی برای زائران هتل الراویه بدلیل دوری از منا این امر امکان پذیر نبود.
گفتنی است در 23 طبقه ازهتل 29 طبقه الراویه با 592 اطاق 2300 زائر از 7 استان کشور اسکان یافتند که ده کاروان مدینه قبل و 5 کاروان مدینه بعد هستند و آخرین کاروان 31 تیرماه از این هتل راهی ایران خواهد شد.