از دریچه دوربین - 42

رستوران حجاج

سفر حج تجربه جالبی از یک سفر طولانی مدت است؛ جایی که بیش از یک ماه، زائران خانه خدا در یک سفر معنوی کنار یکدیگر بسر می برند، در کعبه به عبادت می پردازند، مناسک حج تمتع را در مشاعر مقدسه (عرفات، مشعر و منا) انجام می دهند و به دیدن شهر پیامبر (ص)، مدینه النبی می روند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، این اقامت طولانی مدت در کنار حجم انبوهی از زائران از شهرهای مختلف کشور علاوه بر جنبه های معنوی و عرفانی، توجه به نیازهای جسمی آنان را نیز طلب می کند و یکی از مهمترین این نیازها، تغذیه است.


مسئولان ستاد حج کشورمان می گویند: غذای زایران ایرانی بصورت متمرکز در مکه در دو آشپزخانه و در مدینه منوره نیز در دو آشپزخانه توسط آشپزهای ایرانی و مطابق تمامی استانداردهای بهداشتی و با مرغوبترین کالاها و اقلام خوراکی طبخ و سپس با هیترهای برقی برای سرو ، به هتل ها منتقل می شود که تمامی این چرخه از ابتدا تا انتها بنابر برنامه ریزیها، دستورالعمل ها و مطابق شرایط بهداشتی انجام می گیرد .
به گفته آقای اصغر حاجی زاده مسئول واحد تغذیه و تدارکات حج 1403، هیچ کشور دیگری با چنین حجمی طبخ و توزیع غذا ندارد چرا که ما در روزهای مختلف به طبخ سه وعده غذای گرم مبادرت می کنیم و با توجه به تنوع غذایی مردم کشورمان و همچنین برنامه ریزی های صورت گرفته، کار بسیار بزرگی در حال انجام است.
ویدیویی را که پیش رو دارید، حال و هوای رستوران را در یکی از وعده های توزیع غذا در هتل های محل اسکان زایران ایرانی در مکه مکرمه نشان می دهد که آن را خانم «عصمت خیلا» خبرنگار افتخاری حج 1403 برای پایگاه اطلاع رسانی حج ارسال کرده است.