حکم وسائل جامانده در موکبهای اربعین
رهبر معظم انقلاب به استفتائی پیرامون «حکم وسائل جامانده در موکبهای اربعین» پاسخ گفتند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حضرت آیت الله خامنهای به استفتائی پیرامون «حکم وسائل جامانده در موکبهای اربعین» پاسخ گفتند که تقدیم حضور علاقه مندان می شود.
سؤال: یکی از مسائل مبتلابه که در موکب های مسیر پیاده روی اربعین اتفاق میافتد، جا ماندن وسائل دیگران است به نحوی که به دلیل ازدحام و در رفت و آمد بودن جمعیت، به سختی میتوان صاحب آن اموال را پیدا کرد.
در این صورت آیا استفاده از وسائل جامانده در موکبهای اربعین مثل دمپایی، چفیه، شال و یا وسائل با ارزش مثل شارژر گوشی، پاور بانک و مانند اینها، چه حکمی دارد؟ اگر استفاده کردن از آنها جایز نباشد آیا وظیفهای نسبت به نگهداری آن وسائل داریم؟
جواب: موارد مختلف است؛ اگر بدانید که صاحبش از آنها اعراض کرده، استفاده از آنها اشکال ندارد و در غیر این صورت اگر از دسترسی به صاحبان آنها ناامید باشید، از طرف آنان، خود وسائل یا قیمت آنها را به فقیری صدقه بدهید.