بازدید از آشپزخانه مرکزی الغدیر در نجف
مسئول دفتر نمایندگی بعثه در نجف از آشپزخانه مرکزی الغدیر محل پخت غذای زائران ایرانی بازدید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین حسین کاردان مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در نجف اشرف به همراه مسئول ستاد سازمان حج و زیارت از آشپزخانه مرکزی الغدیر بازدید کرد.
در این بازدید، روند طبخ غذای زائران ایرانی ، نحوه نگهداری مواد مصرفی و انتقال غذای طبخ شده به هتل های محل اسکان زائران بررسی شد.
حجت الاسلام والمسلمین کاردان در جمع کارکنان این مجموعه در سخنانی با تقدیر از تلاش آنان ، خواستار توجه بیشتر در ارتقاء کیفیت غذاهای طبخ شده و ارائه خدمات مطلوب تر به زوار امیرالمومنین (ع) شد.