پیامبر اکرم(ص) عمره و حج را بازارهای آخرت می دانند

مسئول دفتر نمایندگی بعثه در مکه مکرمه با اشاره به اینکه نبی مکرم اسلام (ص) حج و عمره را شبیه به دو بازار از بازارهای آخرت دانسته‌اند، اظهار داشت: باید ببینیم که حج عمره با بازار چه شباهتی دارد در حالی که عمره یک کار معنوی و بازار یک کار مادی و خرید و فروش است. 

به گزارش خبرنگار اعزامی پایگاه اطلاع رسانی حج، حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی در مراسم معنوی که با حضور زائرین اهل سنت سیستان و بلوچستان برگزار شد، با اشاره به اینکه نبی مکرم اسلام در روایتی حج و عمره را شبیه به دو بازار از بازارهای آخرت دانسته‌اند، اظهار داشت: باید ببینیم که حج عمره با بازار چه شباهتی دارد در حالی که عمره یک کار معنوی و بازار یک کار مادی و خرید و فروش است. 


وی افزود: اگر کسی در بازار خرید خوبی داشته باشد همه به او می‌گویند که جنس خوبی خریده‌ای؛ حج عمره هم همین طور است و در آن صدقه در راه خدا هست، جهاد و دل کندن از وطن و خانواده هست، نماز هست و جهات متعدد عبادت در این حج جمع شده است. در آخرت به چنین فردی می‌گویند خوش به حالت که چه خوب از این سفر استفاده کردی.


مسئول بعثه نمایندگی مقام معظم رهبری در مکه مکرمه ادامه داد: در مقابل فردی هم به بازار می‌رود ولی نه تنها چیزی نمی‌خرد بلکه سارقین اموالش را هم می‌دزدند؛ چنین فردی اگر بازار نمی‌رفت بهتر بود. 


حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی در همین زمینه بیان کرد: افرادی هستند که اگر عمره و حج شرکت نکنند برایشان بهتر است چون خداوند متعال در روز قیامت به آنها خواهد گفت که من کعبه،صفا و مروه،قبة الخضرای نبوی و همه اماکن مقدس را نشانت دادم پس تو چرا گرفتار معصیت شده‌ای؟این حج عمره در روز قیامت نه تنها به نفع این فرد نیست بلکه به ضرر او نیز خواهد شد.


| شناسه مطلب: 125080




اهل سنت بعثه مکه