۴ عامل توفیقات بعثه و سازمان حج و زیارت از زبان معاون بین الملل دفتر رهبر معظم انقلاب
معاون ارتباطات بینالملل دفتر رهبر معظم انقلاب در نشست فصلی هماندیشی مدیران و کارکنان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت حضور یافت و به ایراد سخنرانی پرداخت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، آیتالله محسن قمی معاون ارتباطات بینالملل دفتر رهبر معظم انقلاب در ابتدای سخنان خود با تاکید بر اینکه بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت بحمدالله در زمره سازمانها و نهادهای موفق در کشور بودهاند، به تبیین دلایل و چرایی این توفیقات و موفقیتها پرداخت.
معاون ارتباطات بینالملل دفتر رهبر معظم انقلاب با اشاره به جملهای از امام خمینی(ره) در کتاب آداب الصلوه، درباره ضرورت توجه به آداب و اسرار عبادات، ادامه داد: امام(ره) در این کتاب جملهای دارند که واقعاً برای من بسیار تکاندهنده بود؛ ایشان میفرمایند: همهی عبادات ما بخشی دارند که مربوط به احکامشان است، بخشی مربوط به آداب و بخشی هم مربوط به اسرار. آنها که اسرار و شیرینی عبادات را نمیگویند و به آن توجه نمیکنند و فقط به احکامش میپردازند، شیاطین هستند؛ آنها به دین خدمت نمیکنند بلکه صد عن سبیلالله هستند.
آیتالله قمی ادامه داد: بحمدالله مدیران و کارکنان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت به قداست و معنویت کار خود باور دارند و مسئولیت خود را فقط یک شغل در نظر نمیگیرند و به دلیل همین باور داشتن، این معنویت را در کار خود مد نظر قرار میدهند.
وی با اشاره به اهمیت مضاعف توجه به معنویت در دوران حاضر گفت: الان دومین بیماری شایع در دنیا افسردگی است و روحها افسرده هستند. این امر در کشورهای پیشرفته بیشتر و رشد خودکشی در آنها هم بالاست به نوعی که در آمریکا از هر ۱۰۰ هزار نفر ۱۶ نفر خودکشی میکنند. این جوانب مسئله نشان میدهد که افسردگی و خودکشی مربوط به مسئله مادی نیست، بلکه به عدم معنویت و کنار گذاشتن ارزشها برمیگردد.
معاون ارتباطات بینالملل دفتر رهبر معظم انقلاب خاطرنشان کرد: معنویت حج از این جهت اهمیت بسیار مییابد، چرا که حج یک تولد دوباره و حائز معنویت بسیار است و الحمدلله کارکنان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، خودشان پیام معنوی حج را درک کردهاند و از آن بهره مند بودهاند.
آیتالله قمی، عامل دوم در توفیقات بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت را نگاه یکسان این مجموعهها به زائران عنوان کرد و گفت: از نگاه این مجموعهها، فرقی بین زائر پولدار با زائر فقیر و یا بین زائر تهرانی و شهرستانی، و … نیست و باید به همه خدمتگزاری کرد.
وی توجه ویژه به ارتباطات را عامل سوم توفیقات بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت عنوان کرد و گفت که ارتباطات این مجموعهها ارتباطات خوبی بوده و اساساً بنای این تشکیلات، هم در ایام حج و هم در غیر این ایام، بر ارتباطات گسترده بوده است.
معاون ارتباطات بینالملل دفتر رهبر معظم انقلاب همچنین تاکید کرد که طلایی ترین فرصت و زمان برای کارهای ارتباطی میان مسلمانان، مراسم حج است.
آیتالله قمی همچنین درباره چهارمین عامل توفیقات بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، خطاب به مدیران و کارکنان این مجموعهها گفت: شما در طول این چند دهه بعد از انقلاب، هیچ وقت در پی این نبودید که کار خودتان را بزرگ جلوه بدهید و بر سر نظام و افراد منت بگذارید. لذا مخلصانه کار و تلاش کردید و اهل گزارش به معنای بزرگ کردن خود نبودید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مسائل فیمابین ایران و آمریکا، و جنگ روانی که اخیراً بعضی سردمداران آمریکا به راه انداختهاند، تاکید کرد: ما اهل تسلیم نیستیم و از جنگ هم استقبال نمیکنیم، اما اگر کسی بخواهد به کشورمان تعدی کند قطعاً جواب ما دندان شکن و تاریخی خواهد بود.
معاون ارتباطات بینالملل دفتر رهبر معظم انقلاب با اشاره به سیاست «بازدارندگی فعال» به عنوان اصلی ترین سیاست ایران، گفت: افزایش قدرت کشور در زمینههای اقتصادی، اجتماعی، نظامی، سیاسی و … از جمله لوازم این سیاست است.
پیش از سخنان آیت الله قمی، دکتر علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت، ضمن خوشامدگویی به مهمانان و حاضران این نشست، گفت که نشست هم اندیشی مدیران و کارکنان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت به صورت فصلی برگزار خواهد شد.