زائران داوطلب ، یاور مدیران کاروان های حج 1404 می شوند

در حالی که کمتر از سه هفته به آغاز پرواز حجاج بیت‌الله الحرام مانده ، بعد از ظهر امروز ، همایش متمرکز یاوران حجاج تهرانی در سالن اجتماعات سازمان حج و زیارت برگزار شد.

یاوران حجاج شماری از زائران هستند که داوطلبانه به مدیران کاروان ها در مدیریت و خدمت رسانی به اعضای هر کاروان کمک می‌کنند.


 


به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج، در همایش امروز، ابتدا یکی از امدادگران هلال احمر، برخی نکات آموزش کاربردی را درباره خدمات کمک‌های اولیه برای یاوران حجاج تشریح کرد تا درصورت نیاز در سرزمین وحی به دیگر زائران کمک‌رسانی کنند. یاوران حجاج نیز در این همایش توجیهی - آموزشی ، پرسش‌های خود را مطرح کردند و از کارشناسان حاضر پاسخ گرفتند.


در ادامه یکی از مدیران باتجربه کاروان به بیان نکات کاربردی در زمینه فعالیت یاوران حجاج پرداخت و پایان بخش این برنامه هم سخنان حجت‌الاسلام فامورزاده، از کارشناسان آموزش بعثه در استان تهران بود.


بر اساس این گزارش، یاوران حجاج در امور اجرایی به مدیر کاروان و در امور فرهنگی به روحانی کاروان کمک می‌ کنند.


به گفته حجت‌الاسلام فامورزاده، کارشناس آموزش بعثه منطقه تهران، به ازای هر 12 زائر در هر کاروان، یک یاور حجاج داوطلب حضور دارد. این افراد تا کنون جلساتی با مدیر و روحانی کاروان ها داشته و در جریان این جلسات وظایفی به آن ها سپرده شده است.


یکی از یاوران حجاج در حاشیه همایش امروز به خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج گفت: در کاروان ما من در امور مالی به مدیر کاروان کمک می کنم و همسرم هم در امور فرهنگی کاروان همکاری می‌کند.


وی افزود: در کاروان 120 نفره ما ، 20 یاور حجاج داوطلب شده اند که اکثر آن ها زوج زن و شوهر هستند .


این یاور حجاج این را هم گفت که همه با انگیزه خدمت و کمک داوطلب شده اند و تا کنون در سه جلسه هماهنگی هایی در زمینه تقسیم وظایف شرکت کرده است.