واکسیناسیون 2410 نفر از زائران خانه خدا در آذربایجان غربی

مدیر حج و زیارت آذربایجان غربی گفت: از ابتدای فروردین سال جاری تاکنون، 2410 نفر از زائران عمره و تمتع توسط هلال احمر استان واکسینه شدند.

به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج، مطیع حق‌شناس در همایش متمرکز آموزشی و توجیهی زائرین حج تمتع استان با حضور مسئولان استانی، پیشکسوتان، کارگزاران زیارتی و زائرین شهرستان ارومیه که در سالن دو هزار نفری ارومیه برگزار شد، افزود: 2202 نفر از زائران استان در قالب 15 کاروان ثبت‌نام کرده‌اند که شامل 1128 مرد و 1074 زن هستند.


وی با بیان اینکه اعزام زائرین از پنجم تا نهم خردادماه انجام خواهد شد، گفت: کاروان‌ها پس از احرام در میقات جُحفه، ابتدا به مکه مکرمه و پس از انجام مناسک حج، به مدینه منوره اعزام خواهند شد.


وی افزود: تمامی زائران تحت معاینات پزشکی قرار گرفته‌اند، آموزش‌های لازم ارائه شده و کلاس‌های توجیهی در مراحل پایانی قرار دارد.


حق‌شناس یادآور شد: 60 درصد هزینه سفر به اسکان زائرین اختصاص یافته و تلاش شده تا بهترین خدمات ممکن به حجاج ارائه شود.


وی گفت: جمعیت هلال احمر استان هم‌زمان با مراحل اجرایی حج تمتع، خدمات پزشکی و بهداشتی گسترده‌ای به زائرین ارائه داده است همچنین جلسات آموزشی و مشاوره‌های بهداشتی با محوریت مسائل مرتبط با سفر حج، توسط پزشکان کاروان‌ها و با همکاری واحد بهداشت و درمان هلال‌احمر برگزار شده است.