کنفرانس وحدت اسلامی راهکارهای برون رفت از وضع کنونی را بررسی می‌کند

دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: هدف از برگزاری کنفرانس بین المللی وحدت اسلامی که هر ساله توسط این مجمع برگزار می شود، ارائه راهکارهای منطقی برای برون رفت از تفرق امت اسلامی است.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار فرهنگي ايرنا، آيت الله "محمدعلي تسخيري" در مراسم افتتاح بيست و سومين کنفرانس بين‌المللي وحدت اسلامي اظهار داشت: در روزگاري که تهاجم گسترده سياسي، فرهنگي و تبليغاتي، امت اسلامي را تهديد مي‌کند، اميد است که برگزاري اين کنفرانس بتواند علماء و انديشمندان را در احياء هويت اسلامي ياري کند.
دبير کل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي با اشاره به برگزاري کنفرانس بين المللي وحدت اسلامي افزود: برگزاري همايش‌هاي داخلي، منطقه‌اي و بين المللي که مهمترين آن کنفرانس بين‌المللي وحدت اسلامي است، يکي از سرفصل‌هاي مهم فعاليت‌هاي مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي است که با هدف فرهنگ سازي براي ايجاد وحدت و اخوت امت اسلامي مورد توجه قرار مي گيرد.
آيت الله تسخيري تصريح کرد: کنفرانس امسال با عنوان «امت اسلامي؛ از تنوع مذهبي تا فرقه گرايي» به منظور دستيابي به اهداف والاي انقلاب اسلامي و تحقق آرمان‌ها و منويات امام خميني(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامي برگزار شده است.
وي خاطرنشان کرد: مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي از ابتداي تاسيس تا امروز، در همه رشته هاي فعاليت خود، از آموزش و پژوهش، تبليغ و انتشارات تلاش کرده تا مسائل و موضوعات حساس و مرتبط با جهان اسلام که ريشه در اختلافات مذهبي دارد و نيز اصول و مباني اخوت اسلامي را با هم انديشي علما و انديشمندان، مورد تجزيه و تحليل قرار دهد.
دبير کل مجمع جهاني تقريب مذاهب اسلامي در بخش پاياني سخنان خود به فعاليت‌هاي اين مجمع طي بيست سال گذشته اشاره کرد و گفت: برگزاري بيش از يک صد همايش تقريبي در داخل و خارج کشور، ايجاد مرکز تحقيقاتي قم و انجام دهها پروژه تحقيقاتي و علمي، انتشار صدها مجله و کتاب به زبان‌هاي گوناگون، تاسيس دانشگاه مذاهب اسلامي و راه اندازي خبرگزاري تقريب از جمله فعاليت هاي اين مجمع بوده است.
اين گزارش حاکي است که بيست و سومين کنفرانس بين المللي وحدت اسلامي با موضوع "امت اسلامي؛ از تنوع مذهبي تا فرقه گرايي" صبح امروز -سه شنبه- با حضور 150 انديشمند از 48 کشور ميهمان کنفرانس بين المللي وحدت اسلامي در سالن اجلاس سران کشورهاي اسلامي گشايش يافت.
اين انديشمندان و متفکران از کشورهايي چون عمان، فرانسه، عربستان سعودي، سوريه، تونس، چين، يونان، افغانستان، سودان، مصر، آمريکا، کويت، لبنان، هندوستان، الجزاير، سوئد، آذربايجان، انگلستان، اردن، اندونزي، ترکيه، عراق، گامبيا، قطر و امارات متحده عربي در اين کنفرانس حضور دارند.
در اين کنفرانس همچنين حدود 500 شخصيت علمي و اجتماعي از مذاهب گوناگون داخلي شرکت دارند.
در اين کنفرانس که تا 13 اسفندماه همزمان با ولادت با سعادت پيامبر اکرم (ص) ادامه دارد محورهايي چون حالت طبيعي امت؛ تعامل طبيعي ميان مذاهب و حالت انحرافي و فرقه گرايي مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.


| شناسه مطلب: 17713