گروه‌های اعزامی به حج تبلیغات مسموم بر علیه ایران را خنثی می‌کنند

یکی از پیشکسوتان قرآنی کشورمان با اشاره به ضرورت حضور گروه‌های قرآنی در ایام حج تصریج کرد: گروه‌های اعزامی به حج تبلیغات مسموم بر علیه ایران را خنثی می‌کنند.

«علی‌اكبر حنيفی» از داوران بين‌المللی قرآن كريم، در گفت‌وگو با خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، با بيان اين مطلب اظهار كرد: در مورد اعزام قاريان به سفر معنوی حج دو جنبه وجود دارد كه يكی باطن قضيه و ديگری ظاهر مسئله است، ظاهر مسئله همين است كه در ايام حج يك مجموعه فعاليت‌هايی در ارتباط با اعزام قراء و حفاظ و گروه‌های هم‌خوانی به كشور عربستان برای مسئله حج انجام می‌شود.

وی در ادامه اظهار كرد: جنبه ديگر بعد بين‌المللی اين موضوع است، اعزام گروه‌های قرآنی به سفر حج و حضور اين افراد در ميان ساير حجاج كشورها قدرت و عظمت جمهوری اسلامی ايران و برخورداری اين كشور را از قراء و حفاظ نشان می‌دهد.

حنيفی تصريح كرد: در بعد بين‌المللی براساس اين هدف گروه‌های قرآنی را به مراسم حج اعزام می‌شوند كه اين يك حركت بين‌المللی و فرامرزی است و قدرت تشيع، اسلام و سطح قاريان و حافظان، مبتهلان و گروه‌های تواشيح ايرانی را به مردم دنيا نشان می‌دهيم و تبليغات مسمومی كه بر عليه كشور ما اجرا می‌شود را خنثی كنيم.

اين داور بين‌المللی قرآن كريم در ادامه افزود: به مسلمانان كشور ما اين تهمت را می‌زنند كه ايرانيان اهل قرآن نيستند و كتاب ديگری را به عنوان مصحف فاطمه می‌خوانند و با قرآن و اسلام بيگانه هستند و بسياری از حجاج ساير كشورها كه با اين عظمت و شكوه مواجه می‌شوند و سطح مهارت اين گروه‌های قرآنی را می‌بينند تحت تأثير قرار می‌گيرند و خيلی از اين مسائل خنثی می‌شود و ما طی سال‌های گذشته شاهد اين امر بوده‌ايم.

وی با اشاره به جنبه داخلی اعزام قاريان به سفر معنوی حج تصريح كرد: از بعد داخلی به خاطر اينكه ما در اعزام اين قرا و حفاظ و گروه‌‌ها بهترين‌ها را براساس ضوابطی جدا از ضوابطی كه در كشور مطرح است و براساس ضوابطی كه بايد براساس كارهای فرا‌مرزی انجام شود انتخاب نكرده‌ايم و يا به خاطر اينكه در انتخاب‌ها، كارهای گزينشی خاصی را انجام می‌دهيم كه نقض غرض می‌شود، اين بهترين‌ها انتخاب نمی‌شوند.

حنيفی به مانع تراشی‌های فراوان دولت عربستان اشاره كرد و گفت: دولت عربستان از يك طرف با مانع تراشی‌های بسيار زياد از مسير ارائه اين مهارت‌ها و آگاهی‌های قرآنی به ساير حجاج جلوگيری و مبارزه شديدی می‌كند و اذيت و آزارهای زيادی را اعمال می‌كند.

اين پيشكسوت قرآنی ادامه داد: از طرفی هم فعاليت ماموران جمهوری اسلامی كه مسئول امور حج هستند در جهت تقويت اين نهاد و بنيانی كه وجود دارد آن طور كه بايد انجام نمی‌شود، البته به طور قطع حسن نيت وجود دارد و اين عدم رشد در فعاليت‌های قرآنی حج با مشكلاتی روبرو است، اما می‌توان كارهای خاصی انجام داد تا اين روند رونق بگيرد و وضعيت بهتری ايجاد شود.

وی با اشاره به علت‌های عدم رشد در فعاليت‌های قرآنی حج بيان كرد: عدم در نظر گرفتن استاندارها و معيارهای لازم فرامرزی، در بعضی موارد انتخاب و گزينش‌های نادرست قراء و حفاظ براساس معيارهايی ناصحيح، كم‌كاری نهاد مسئول در امور حجاج و بازداری و جلوگيری دولت عربستان از كارهايی كه بايد در حج انجام گيرد باعث شده است تا اعزام قاريان به حج آن طور كه بايد ثمربخش نباشد.

حنيفی استفاده از كارشناسان خدمت‌گذار و با تجربه را در اين امر مفيد دانست و تصريح كرد: كارشناسان درجه اول از كسی بيم ندارند و مصلحت و منافع خود را در نظر نمی‌گيرد، ولی در اين خصوص از كارشناسان تراز اول كمتر استفاده می‌شود و با كسانی كار می‌كنند كه يا حرفی برای گفتن ندارند يا جرات ندارند و يا منافعشان ايجاب می‌كند حرفی نزنند.

اين داور بين‌المللی قرآن كريم يادآور شد: ميان وضعيت موجود و وضعيت مطلوب فاصله زيادی وجود دارد و می‌توان با برنامه‌ريزی‌های صحيح و كارآمد فعاليت‌های بهتر و مثمرثمرتری را برگزار كرد.

 


| شناسه مطلب: 19033