مشاور رئیس جمهور در امور اهل سنت:تلاش کنیم عزت از دست رفته مسلمانان را بدست بیاوریم

مولوی اسحاق مدنی در همایش «حج؛ تجلی امت واحده» در مکه مکرمه گفت: باید تلاش کنیم عزت از دست رفته مسلمانان را بدست بیاوریم و به وحدت و شکوه امت اسلامی در زمان پیامبر دست یابیم.

 مولوی اسحاق مدنی - مشاور رييس جمهور در امور اهل سنت در همايش «حج؛ تجلی امت واحده» كه صبح امروز در سالن اجتماعات بعثه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در مكه مكرمه برگزار شد، در خصوص حج، گفت: همه بايد از بابت بهره مند شدن از اين نعمت بزرگ اسلام و حضور در حج تمتع از خداوند متعال سپاسگزار باشيم و دعا كنيم كه حجمان مقبول درگاه او قرار گيرد.
مولوی اسحاق مدنی با درود به روح بناينگذار كبير انقلاب اسلامی و شهدای صدر اسلام تا كنون و نيز ادای احترام به محضر مقام معظم رهبری به عنوان بناينگذار مجمع تقريب اسلامی كه پرچمدار وحدت و تقريب امت اسلام است و نيز آيت الله ری شهری بخاطر حضور در مراسم، گفت: حج يكی از عباداتی است كه تجلی امت اسلامی است. در همه عبادات و دستورات دينی اسلام، وحدت به عنوان يك مفهوم محوری وجود دارد و مصاديق متعددی از اين وحدت در عبادات و اعمال دينی مسلمانان از هر مذهب و گروهی كه باشند وجود دارد.
رييس شورای افتاء اهل سنت در بعثه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) با تاكيد بر اينكه وحدتی كه در حج است امتيازی ويژه برای مسلمين محسوب می شود، تاكيد كرد: همه مسلمانان دنيا - از هر مليت و زبان و رنگ و مذهبی - در يك زمان و مكان واحد جمع می شوند و همه شانه به شانه يكديگر پيرامون يك بيت واحد طواف می كنند. در واقع، شان های دنيوی، تمكن مالی، زبان و مليت مسلمانان در اينجا هيچ تفاوتی با يكديگر نمی كند.
وی با تاكيد بر اينكه وقتی دنيا از دريچه دوربينها اين كنگره عظيم مسلمانان را ببيند می تواند به مفهوم و پيام اسلام پی ببرد، يادآور شد: در حج، نمونه ای از قيامت نشان داده می شود چرا كه اين جمعيت عظيم، با يك لباس و شعار و حركت واحد و بدون هيچ اختلافی به پيش می روند.
اسحاق مدنی گفت: جای تاسف است كه از اينجا با اين اوج وحدت برويم و باز هم دچار تفرقه بشويم. قرآن كريم صراحتا به ما می فرمايد: و اعتصموا بحبل الله جميعا و لا تفرقوا. از اين دستور صريح قرآن بر می آيد كه اگر وحدت بين مسلمانان مخدوش شود، بقيه منافع جهان اسلام نيز به خطر می افتد.
وی با اشاره به اينكه در حال حاضر دشمنان جهان اسلام بيش از هر زمان ديگری برای تفرقه انداختن در بين مسلمانان تلاش و سرمايه گذاری می كنند، به حساسيت شرايط كنونی اشاره كرده و گفت: با وجود شرايط دشوار اقتصادی كه در حال حاضر دشمنان اسلام در آن به سر می برند ولی باز هم به سرمايه گذاريهای كلان برای ايجاد تفرقه و شكاف در بين صفوف واحد مسلمانان می پردازند.
مولوی اسحاق مدنی با ذكر خاطره ای از حضرت امام خمينی (ره) گفت: من در دفعاتی كه به خدمت حضرت امام خمينی (ره) رسيده بودم، هيچگاه به خاطر ندارم كه حتی يك بار و يك كلمه از حضرت امام مطلبی را شنيده باشم كه ذره ای از احساسات مذهبی من به عنوان يك اهل تسنن جريحه دار شده باشد. ما بايد بر سخنان و منش بزرگان تشيع و اهل تسنن در زمينه وحدت تكيه كنيم و نه اينكه به برخی از سخنان اختلافی افرادی از دو طرف كه منشاء صحبتهايشان هم معلوم نيست توجه بكنيم. ملاك ما برای تنظيم ديدگاههای مان در زمينه وحدت، سخنان و منش مقام معظم رهبری است. به ديدگاههای ايشان در ديدار اخيرشان از كردستان توجه كنيد.
وی با ذكر اين مطلب كه ما در حج در بين پيروان مذاهب اسلامی هيچ اختلاف قابل ذكر و توجهی نداريم تاكيد كرد: بر مبنای فرمايشات و ديدگاه امام خمينی (ره) وحدت شيعه و سنی به معنای شيعه شدن اهل تسنن و بر عكس نيست بلكه به معنای توجه به مشتركات فراوانی است كه بين اين دو وجود دارد و بايد تلاش كنيم بر اين مبنا، عزت از دست رفته مسلمانان را بدست بياوريم و به وحدت و شكوه امت اسلامی در زمان پيامبر دست يابيم.
شايان ذكر است همايش حج؛ تجلی امت واحده با حضور بيش 2000 نفر از حجاج ايرانی اهل سنت از ساعت 9 لغايت 11 صبح امروز - پنجشنبه مورخ 28 آبانماه 1388 - در محل سالن اجتماعات بعثه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) واقع در هتل دارهادی مكه مكرمه برگزار شد و طی آن تعدادی از شخصيتهای اهل تسنن و نيز مدير امور اهل سنت بعثه مقام معظم رهبری به بيان مطالبی در زمينه وحدت بين شيعه و سنی پرداختند.


| شناسه مطلب: 19113