آیت الله ری‌شهری وارد مکه مکرمه شد تقویت وحدت مسلمین مهمترین رویکرد حج امسال

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت شب گذشته وارد مکه مکرمه شد و مورد استقبال رئیس سازمان حج و زیارت و مسئولان اجرائی و فرهنگی حج قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني حج ، سرپرست حجاج ایرانی شامگاه شنبه و هنگام ورود به مکه مکرمه  ‌مهمترین رویکرد حج امسال را که مبتنی بر رهنمودهای مقام معظم رهبری است تقویت وحدت، همدلی و الفت با سایر مسلمانان جهان دانست.
آیت الله محمد محمدی ری شهری با بیان این مطلب افزود: همه برنامه های بعثه مقام معظم رهبری در راستای وحدت و همدلی جهان اسلام است.
وی با بیان اینکه برخی آگاهانه و یا از سر نا آگاهی برای ایجاد شکاف بین صفوف به هم پیوسته مسلمین تلاش می کنند اظهار داشت: امیدواریم با توجه به اینکه شعار حج امسال " حج و انتظار " است با عنایات حضرت ولیعصر(عج) توطئه دشمنان اسلام و جمهوری اسلامی  که به دنبال تفرقه افکنی بین مسلمین هستند را خنثی کنیم.
آيت الله ری شهری با اشاره به اینکه مسئولیت سنگین حج بر دوش تمامی خدمتگذاران فرهنگی و اجرایی حج است گفت: انشاءالله بر اساس رهنمودهای رهبری بتوانیم حجی با عزت و متناسب با شان جمهوری اسلامی برگزار کنیم.
وی همچنین با مثبت ارزیابی کردن شرایط حجاج ایرانی گفت: برخلاف برخی پیش بینی ها تا به امروز شرایط خیلی خوبی حاکم بوده و نسبت به سالهای قبل با مشکلات کمتری روبرو بوده ایم و امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.
گفتني است آيت الله ري‌شهري طي ده روز اقامت در مدينه منوره با حضور در آشپزخانه‌هاي مركزي، بيمارستان هيئت پزشكي حج از نزديك در جريان روند خدمت رساني به زائران قرار گرفت.
وي همچنين به صورت سرزده از چند هتل محل اقامت زائران ايراني بازديد كرد.در اين بازديد زائران با آيت الله ري‌شهري ديدار و گفت‌و‌گو كردند.
حضور در جلسات انس و معرفت، همايش زن مسلمان و فرائت قران كريم از ديگر برنامه‌هاي آيت الله ري‌شهري در مدينه منوره بود.
همچنين طي حضور آيت الله ري‌شهري در مدينه اعضاي دفاتر مراجع عظام تقدير با وي ديدار و گفت‌گو كردند.

اخبار مرتبط:گزارش تصویری:ورود آیت الله ری‌شهری به مکه مکرمه 


| شناسه مطلب: 19225