آیت الله ری شهری از هیات پزشکی مستقر در مدینه منوره بازدید کرد

نماینده ولی فقیه و سرپرست زائران ایرانی از بیمارستان هیئت پزشکی حج جمهوری اسلامی ایران در مدینه منوره دیدار و از نزدیک در جریان اقدامات صورت گرفته برای خدمت رسانی به زائران قرار گرفت.

به گزارش واحد ارتباطات خبري بعثه مقام معظم رهبري  آيت الله ري شهري در اين بازديد ، از قسمت هاي مختلف هيات پزشكي از جمله درمانگاه،تزريقات و داروخانه ديدن كرد.

نكته قابل توجه در اين بازديد تخت‌هاي خالي درمانگاه بود كه نشان از وضعيت مناسب سلامت زائران ايران مي داد.

در اين ديدار آيت الله ری شهری ضمن سپاس و قدردانی از زحمات اعضای هيئت پزشكی حج و پزشكان كاروانها  با بیان اینکه ارزیابیهای ما نشان می دهد هیئت پزشکی در سال گذشته بالاترین امتیاز را در ارزیابی ها داشته گفت: امیدواریم در پایان حج 88 نیز با تلاش پزشکان و کارکنان خدوم این بخش شرایط بهتر از سالهای قبل باشد.

به گفته آيت الله ری شهری به فضل خدا و عنایت حضرت بقیه الله (عج) و تلاشهای انجام شده وضعیت بهداشت کاروان ها و شرایط حاکم بر آنها تا الان بهتر از گذشته بوده است.

سرپرست زائران ايراني با بیان اینکه زائران و عموم مردم در داخل کشور نباید نگرانی داشته باشند گفت: همانطور که می بینید تختهای بیمارستان مدینه خالی است و در سال گدشته تعداد افراد بستری بسیار بالاتر از امسال بود و امسال تنها دو نفر در این بیمارستان بستری هستند و شرایط تا امروز بهتر از گدشته بوده است.

وی با قدردانی از زائران به دلیل رعایت نکات بهداشتی خاطرنشان کرد: امیدواریم در پایان مراسم حج نیز اعلام کنیم حج 88 از هر نظر و به ویژه در حوزه سلامت و بهداشت نمره عالی دریافت کرد.

همچنين دكتر حلی ساز - رييس هيئت پزشكی حج ايران - به بيان توضيحات و گزارشهايی از وضعيت بيماران و روند درمانی ايشان در بيمارستان مدينه پرداخت و گفت: بازديد و توجه آيت الله ری شهری به امور درمانی و پزشكی حج هر ساله موجب بهبود و تقويت فعاليتهای كادر درمانی شده و می شود.

دكتر حلی ساز با توجه به اينكه امسال به نسبت سالهای قبل ميزان مراجعات به بيمارستان و پزشكان مستقر در كاروانها كمتر شده است، اين كاهش مراجعات را ناشی از رعايت بيشتر حجاج ايرانی در زمينه مسائل پزشكی و بهداشتی حج دانست و افزود: اطلاع رسانی های گسترده انجام شده در افزايش بهداشت و سلامت حجاج موثر بوده است و من بسياری از حجاج ايرانی را در مسجدالنبی (ص) می بينم كه از سجاد شخصی و ماسك استفاده می كنند و در شستشوی مكرر و رعايت بهداشت دستان خود كه می توانند ناقل بيماری باشند دقت زيادی به خرج می دهند.

وي افزود:هيئت پزشكي حج جمهوري اسلامي ايران وضعيت بيمارستانهاي  عربستان در مكه و مدينه را ديده‌باني مي كند و خوشبختانه در بيمارستانهاي عربستان نيز وضعيت بحراني  وجود ندارد.

وي گفت: به شرط رعايت موازين بهداشتي جائي براي نگراني در خصوص انفولانزا از نوع A وجود ندارد.
 


| شناسه مطلب: 19366