مرحوم صبحدل موذن نامدار انقلاب و پیشکسوت با اخلاص قرآن بود

استاد بین‌المللی قرآن گفت: با آن اذان تاریخی و روح‌بخش که از مرحوم صبحدل به جا مانده است، فراموشی وی ممکن نیست.

عباس سليمي، پيشكسوت قرآني در گفت‌وگو با خبرنگار آيين و انديشه خبرگزاري فارس ضمن بيان مطلب فوق گفت: مرحوم استاد صبحدل موذن نامدار انقلاب و پيشكسوت با اخلاص قرآني، انساني وارسته و واجد كمالات اخلاقي فراواني بود.


وي ادامه داد: من در طول 35 سال دوستي با وي كه از آزادگي و وارستگي عجيبي برخوردار بود، جز اخلاق، ادب، شكيبايي، خيرخواهي، مردمداري، نيكوكاري، تواضع و حسن و سلوك چيزي ديگري نديدم. او از تهيه‌كنندگان پيشكسوت راديو به شمار مي‌رود كه خدمات خالصانه‌اش هرگز فراموش نخواهد شد.
سليمي در ادامه در مورد چگونگي پر كردن خلاء ناشي از درگذشت اساتيد پيشكسوت گفت: اگرچه فقدان استاد حسين صبحدل ضايعه‌اي بزرگ براي جامعه است، ليكن آثار ماندگار وي از جمله اذان ملكوتي‌اش همواره ياد و خاطره او را زنده نگاه خواهد داشت و همچنين شاگردان او كه هركدام يك استاد به شمار مي‌روند، ادامه دهنده راهش خواهند بود.
وي افزود: اصولاً بزرگاني چون استاد صبحدل با رغبت خود به طور كلي از جامعه رخت برنمي‌بندند، زيرا به قول مرحوم سعدي، مرد نكونام هرگز نمي‌ميرد و مرده كسي است كه نامش به نكويي برده نشود.
سليمي اضافه كرد: ياد و خاطره و راه استاد صبحدل نزد ما زنده است، زيرا امام علي (ع) فرمودند: انسان نيكوكار همواره زنده است؛ حتي اگر به وادي رفتگان بپيوندد.
سليمي در پايان در خصوص نقش فعالان مذهبي معروف و محبوب جامعه در گرايش جوانان به سمت دين‌باوري گفت: قطعاً هنرمندان متعهد و فعالان عرصه آيين و مذهب مي‌توانند نقش موثري در معرفي چهره زيباي اسلام و جذب مردم به خصوص جوانان ايفا كنند.
وي ادامه داد: وقتي هنر هنرمندان در خدمت قرآن و ولايت و معرفي معارف قرآن و اهل بيت قرار گيرد، تجلي ياد و زيبايي‌هاي دين آشكار شده و اين اقدام مي‌تواند تاثير فراواني در خنثي كردن توطئه‌هاي دشمنان اسلام داشته باشد.
سليمي در پايان اظهار داشت: مرحوم صبحدل در طول مبارزات قبل از انقلاب، مردانه در ميدان حضور داشت و در طول سال‌هاي بعد از پيروزي و ايام دفاع مقدس در خدمت مردم، انقلاب و نظام اسلامي بود.


| شناسه مطلب: 19387