حجاج سطح اطلاعات خود درباره مناسک و تاریخ را ارتقاء دهند

عضو هیئت علمی بعثه مقام معظم رهبری به همه حجاج توصیه کرد به اطلاعات خود در خصوص مناسک حج کفایت نکنند و همواره در پی فراگیری مناسک فقهی و عبادی حج باشند.
حجة الاسلام والمسلمين محمد جواد طبسي عضو هيئت علمي بعثه مقام معظم رهبري در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج گفت: در شرايطي قرار گرفته ايم که دنياي کفر با اتحاد و اتفاق خود با روشهاي مختلف فرهنگي و رسانه اي تهاجم شديدي عليه اسلام داشته اند.ين هجوم گاهي بوسيله کاريکاتورهاي موهن و گاهي از حلقوم سران کليسا بوده است که نشان از وحدت مخالفان براي نابودي اسلام دارد.
وي خاطرنشان کرد: معتقد هستم هر چه صحنه ها را خالي کنيم دشمنان پيشروي بيشتري خواهند داشت.
آنها با تبليغات خود که اسلام دين خشونت است پيشروي کرده اند، در حالي که اگر نسبت به معرفي پيامبر اعظم تلاش مي کرديم چنين اتفاقي نمي افتاد.تبيين دين رحمت پيامبر اکرم چنان جاذبه اي دارد که فطرتهاي پاک را به خود جذب مي کند.
پژوهشگر و محقق حوزه علميه قم افزود: نوع برخورد پيامبر اعظم با بلال حبشي نشان از رأفت دين مبين اسلام دارد.همچنين دستور آزادي گروگانهاي سياه پوست از سوي امام خميني (ره) در حادثه تسخير لانه جاسوسي نشان مي دهد که ما معتقديم اگر عنادي در کار نباشد ما نيز با سايرين مشکلي نداريم.در مقابل ،اين مشرکان بودند که نقشه ترور پيامبر اعظم را کشيدند و بر سر و روي آن حضرت خاک و خاشاک ريختند.عملکرد ما و دشمنان اسلام کاملا مشخص است.
حجة الاسلام و المسلمين طبسي با اشاره به اقبال مردم جهان به مطالعه کتابهاي اسلامي از جمله قرآن کريم گفت: جهالت سرکرده هاي غربي باعث شده است مردم غرب علاقه مند مطالعه و يافتن حقيقت دين مبين اسلام شوند.
وي در ادامه به همه زوار توصيه کرد به اطلاعات خود در خصوص مناسک حج کفايت نکنند و همواره در پي فراگيري مناسک فقهي و عبادي حج باشند.
حجة الاسلام و المسلمين طبسي در پاسخ به اين سوال که تاکنون چند بار توفيق تشرف به حج را داشته ايد گفت: مهم قبولي سفر است.اگر بدانيم مورد عنايت و محبت رسول اکرم قرار گرفته ايم، همين برايمان کافي است.