باید برای ترمینال حجاج سرمایه‌گذاری شود

به دلیل حضور مستقبلین، خودروها و بار زائران، عبور و مرور از مبادی خروجی و ورودی و پرواز با هیچیک از استانداردهای بین‌المللی مطابقت ندارد، حل این مشکل نیازمند سرمایه‌گذاری سازمان حج و زیارت به عنوان متولی اعزام حجاج است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از ايلنا، مهدي حميدانپور با اشاره به اينكه هم اينك عمليات اعزام زائران و حجاج بيت ا... الحرام در 17 فرودگاه كشور صورت مي‌گيرد افزود: سالانه بيش از يك ميليون زائر عمره و حج از طريق فرودگاه‌ها به اماكن مذهبي اعزام مي‌شوند و اين در حالي است كه هزينه فرودگاهي اين اعزام‌ها از محل اعتبارات شركت فرودگاه‌ها تامين مي‌شود.
وي با تاكيد بر اينكه اعزام زائران عمره و حج با پروازهاي خاص و همراه با مشكلات زياد براي عوامل فرودگاهي انجام مي‌شود، خواستار سرمايه‌گذاري سازمان حج و زيارت به منظور برطرف كردن مشكلات موجود شد.
حميدانپور به مذاكرات صورت گرفته با سازمان حج و زيارت براي حل مشكل فرودگاهي زائران اشاره كرد و گفت: اميدواريم مشكلات موجود به ويژه مشكلات محيطي، رفاهي و تجهيزاتي مربوط به زائران با استفاده از اعتباراتي كه در حال حاضر در اختيار سازمان حج و زيارت است برطرف شود.
مشاور مديرعامل شركت فرودگاه‌ها در تشريح مشكلات موجود در مسير اعزام زائران در فرودگاه‌ها گفت: به خاطر حضور بيش از حد مستقبلين، خودروهاي آنان و بار زائران، عبور و مرور آنان از مبادي خروجي و ورودي و پرواز زائران با هيچيك از استانداردهاي بين‌المللي مطابقت ندارد كه حل اين مشكل نيازمند سرمايه‌گذاري سازمان حج و زيارت به عنوان متولي اعزام حجاج است.
حميدانپور افزود: برآورد اوليه حاكي از نياز به 170 ميليارد تومان سرمايه است كه اين سرمايه در مسير توسعه ترمينال‌ها به ويژه محوطه و سالن مستقبلين و تجهيزات لازم به كار گرفته مي‌شود.
مشاور مديرعامل شركت فرودگاه‌هاي كشور از آمادگي فرودگاه‌هاي سنندج، همدان، بيرجند، ايلام و خرم‌آباد براي اعزام زائران بيت ا...الحرام از سال آينده خبر داد.


| شناسه مطلب: 20412