سالمندان آسایشگاه کهریزک تهران به زیارت امام رئوف شتافتند

همزمان با لیالی پر فیض و برکت قدر، سالمندان آسایشگاه کهریزک تهران، با نیت خیر یکی از خادمان بارگاه منور رضوی به زیارت امام رئوف مشرف شدند.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني حج به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني آستان قدس رضوي، 90 نفر از اين سالمندان در پنج گروه 18 نفره براي زيارت بارگاه منور رضوي و اقامتي چهار روزه به مشهد مقدس دعوت شده و در طول اقامت ضمن زيارت بارگاه منور رضوي، از اماكن زيارتي و تفريحي مشهد نيز بازديد كردند.
اين گروه در بازديد از موزه‌ قرآن آستان قدس رضوي، با تشكر از الطاف كريمانه هشتيمن امام شيعيان، حضور در مشهد و زيارت اين بارگاه منور را خاطره‌انگيز و وصف‌ناپذير دانسته و از مديران آستان قدس رضوي و بانيان اين حركت خداپسندانه تشكر كردند.
محمد تقي رحيم‌زاده، زائر 84 ساله مشهدي‌الاصل كه روياي 12 ساله‌اش محقق شده است در رابطه با نحوه انجام اين دعوت و حضور در مشهد مقدس گفت: اوايل ماه مبارك رمضان در مصاحبه‌اي كه با شبكه اول سيما داشتم، از دلتنگي‌‌ام براي زيارت مرقد منور رضوي سخن گفتم و اين كه حدود 12 سال است در اين آرزو مي‌سوزم.
وي افزود: سه روز پس از پخش اين گزارش، خبر رسيد كه يكي از خادمان بزرگوار حرم مطهر رضوي تصميم به عملي كردن آرزويم گرفته و نه تنها بنده بلكه تمامي ساكنان آسايشگاه كهريزك را براي اين سفر معنوي دعوت كرده است، لذا پس از انجام مقدمات و تهيه بليت و... در گروه‌هاي 18 نفره عازم مشهد شديم كه تمامي هزينه‌ها با شخص خير است. وي در رابطه با احساس خود از حرم مطهر رضوي گفت: احساس مي‌كنم دوباره متولد شده‌ام و براي بانيان اين اقدام، دعاي خير دارم.
رحيم‌زاده كه ادعا مي‌كند تولد او در كشيك‌خانه حرم مطهر جنب سردرب ساعت روي داده است، آرزوي ديگري دارد و آن، دفن شدن در بارگاه منور رضوي است: «در خانه حضرت رضا(ع) به دنيا آمده‌ام و دوست دارم همين‌جا بميرم».
محمد حسن دروكي نيز از ديگر مهماناني است كه در اين سفر حضور دارد، وي مي‌گويد: پنج سال است كه امام رضا(ع) مرا در روزهاي تولد و شهادت خويش مي‌طلبد، اما اين سفر را هديه‌اي از سوي امام رئوف مي‌دانم و به شكرانه آن براي سلامتي، خوشبختي و سرافرازي جوانان كشورم دعا مي‌كنم.
اما خادم بارگاه منور رضوي كه حاضر نشد نامش منتشر شود، هدف خود را از اين اقدام، خدمت به پدربزرگ‌ها و ريش‌سفيدان اين آب و خاك ذكر كرد و اظهار داشت: احساس مي‌كنم با دعاي خير همين افراد خير و بركت به سفره‌هاي مردم مي‌آيد.
وي با بيان اين كه از كودكي شيفته خدمت در بارگاه منور رضوي بوده‌ است، گفت: اكنون كه با عنايات خاصه هشتمين امام به اين افتخار نائل شده‌ام، خود را نوكر زائران اين آستان دانسته و در حد وسع و توانم براي رفع مشكلات‌ آنان تلاش مي‌كنم.
وي افزود: وقتي اشك‌هاي آن پيرمرد دل‌شكسته را از تلويزيون مشاهده كردم، بر خود لازم دانستم آرزوي ايشان را برآورده كنم و بحمدلله با مساعدت‌هاي آيت الله واعظ طبسي، توليت عظمي آستان قدس رضوي جهت همكاري بخش‌هاي مختلف آستان قدس رضوي، اين مهم محقق شد.
گفتني است سالمندان آسايشگاه كهريزك در مدت اقامت خود در مشهد مقدس ضمن بازديد از موزه‌هاي آستان قدس رضوي، يك نوبت از غذاي متبرك مهمانسراي حرم مطهر بهره‌مند مي‌شوند.


| شناسه مطلب: 20648