نمایش سنگین ترین قرآن چاپی در چهارمین نمایشگاه قرآنی مشهد

رئیس سازمان کتابخانه ها و موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی از نمایش سنگین ترین قرآن چاپی جهان به وزن 46 کیلوگرم در نمایشگاه قرآن و عترت خبر داد.

به گزارش پایگاه الاع رسانی حج به نقل از خبرنگار مهر در مشهد، محمدهادي زاهدي ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: قرآنهاي نفيس هنري و قرآنهايي به زبانهاي مختلف جهان مانند فيليپيني، بنگالي، تركي و ايتاليليي و قرآنهاي اهدايي شخصيتهاي جهان از ديگر ويژگي هاي چهارمين نمايشگاه قرآن و عترت است.

رئيس سازمان كتابخانه ها و موزه ها و مركز اسناد آستان قدس رضوي گفت: قرآنهاي به نمايش در آمده در اين نمايشگاه با بهره گيري از گنجينه خطي و چاپ سنگي با سيري تاريخي و هنري در ديد عموم قرار گرفته است.

زاهدي افزود: در اين نمايشگاه جلوه هاي چشم نواز صحيفه هاي اهل بيت عصمت و طهارت (ع) و كتابهاي قرآني ويژه كودكان با موضوع قصه هاي قرآني و آموزش قرآن كريم به چشم مي خورد.

نمايشگاه سراسري قرآن و عترت تا هجدهم شهريور ماه در محل دائمي نمايشگاه بين المللي مشهد دائر است.


| شناسه مطلب: 20767