خرید یک میلیون تومانی کتاب‌های قرآنی و اسلامی چاپ بغداد

کتابخانه مجلس شورای اسلامی، به خرید یک میلیون تومانی کتاب‌های قرآنی و اسلامی قدیمی چاپ بغداد اقدام کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج به نقل از خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) كتابخانه مجلس شورای اسلامی در نظر دارد تا به خريد تعدادی از كتاب‌های قديمی و كمياب كه عمدتاً چاپ بغداد هستند و هم‌اكنون در استان قم نگهداری می‌شوند، اقدام كند.

«علی‌اكبر زارع‌بيدكی» مدير بخش فراهم‌آوری مركز اسناد، موزه و كتابخانه مجلس شورای اسلامی با اعلام اين خبر به ايكنا گفت: كتابخانه مجلس شورای اسلامی در بيست‌ و دومين نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران خريد موفقيت‌آميزی داشت و توانست به منابع غنی در حوزه‌های مختلف مجهز شود.

وی ادامه داد: هم‌اكنون نيز اين كتابخانه در نظر دارد، تعدادی از كتاب‌های كم‌ياب و قديمی در حوزه‌های تاريخ، ادبيات عرب، جغرافيا، دين، قرآنی و....را كه در بغداد منتشر و وارد استان قم شده‌اند، تا سقف 10ميليون تومان برای تجهيز كتابخانه خريداری كند.

زارع‌بيدكی تصريح كرد: اين كتاب‌ها عمدتاً به زبان عربی تأليف شده‌، البته برخی از آن‌ها نيز به زبان‌های انگليسی و فرانسه تأليف شده‌اند كه مخاطبان خود را دارند.

وی درباره خريد كتاب‌های قرآنی و دينی و به عبارتی كتاب‌های اسلامی تصريح كرد: در بين كتاب‌های يادشده آثار شاخصی در حوزه دين و قرآن وجود دارد، به همين دليل يك ميليون تومان از اين بودجه را به خريد كتاب‌های دينی و قرآنی اختصاص خواهيم داد.

وی در پايان گفت: هم‌اكنون مشغول بررسی آثار هستيم، تا بهترين‌ها را گزينش و برای تجهيز كتابخانه خريداری كنيم.

يادآوری می‌شود كتابخانه، موزه و مركز اسناد مجلس شورای اسلامی بودجه‌ای معادل 200 ميليون تومان برای خريد كتاب در حوزه‌های مختلف حقوق و علوم سياسی، علوم انسانی، علوم دينی و قرآنی، مديريت و... در بيست‌ودومين نمايشگاه بين‌المللی كتاب تهران اختصاص داده است.


| شناسه مطلب: 23244